Kaynana-elti-gorumce MavisimMavilendimm kız sen postu kimin yazdiginada bakmiyon 😀 post sahibi ben değilim ben sana cevap verdim 😀
Ebrushkaa Minikkusuumm Allah bereket versin ellerinize sağlık menünüz güzel sanırım bu kadar çeşitli yapma nedeniniz yemeyenler için alternatif den herhalde yoksa kıymalı pide fazla olmuş
Kerem_k1 Minikkusuumm bence tavuğu şişe yapmak yerine fırında sulu yapabilirsin ve pideyi çıkartırsan işin daha kolaylaşır.
MavisimMavilendimm Kaynana-elti-gorumce Kız biliyorum sen olmadığını sen de beni aptal yerine koydun iyice😃
Kaynana-elti-gorumce MavisimMavilendimm aşk olsun kız öyle bir şey düşünmedim bile cesaretini kutluyorum gibi bişey dedin ya hani yemek menüsünü ben yapmışım da ondan der gibi geldi 😀
zeynep321 Minikkusuumm bulgur pilavı yerine pirinç olabilir tavuk şiş pide ve ve olmamış çok kuru .onun yerine ben olsam guveclerde tas kebabı veya İzmir köfte veya patates püreli fırında köfte olabilir .ara sıcak olarak havuç tarator güzel . börek zeytinyağlı sarma dolma faln olabilir 🤷
Minikkusuumm snyck gelenler hep fazla yiyen insanlar ve iş çıkışı gelecekler çıkarmak değilde extra kuru fasulye düşündüm bende birde bizde misafir ne kadar çoksa çeşit o kadar fazla yapilir
Minikkusuumm MavisimMavilendimm ilk evlendigim zamanlar bende öyleydim ama 5 yılı devirdik artık alıştım
elmaliturtam Minikkusuumm çok karışık olmuş tavuk,mantı,pide falan çorba. salata tavuklu sebzeli bir yemek Ya da köfteli sebzeli bir yemek yanına pilav bir kaç çeşit ortaya ara yapsanız sarma börek yoğurtlu meze gibi daha iyi olmaz mı?