Minikkusuumm Mercimek çorbası Salçalı bulgur pilavı Tavuk şiş Yoğurtlu mantı Kıymalı pide Havuç tarator Yeşillik salatası Magnolya İş yerinden haftaya pazara arkadaşlarımı iftara davet ettim sizce menüm nasıl
Aalya Minikkusuumm tavuk şiş yapmazdım ben onun yerıne Hasanpaşa köfte ve pirinç pilavı yapın bence.pide vs hıc gerek yok. Ortaya havuç tarator salata ve yogurtlu pancar cok güzel olur veya sarma sarabilirseniz
aylinpala Minikkusuumm tavuk kıyma kıyma diye gidiyor biraz karışık olmuş. Onun yerine tavuğu çıkarıp köfte veya kebap tarzı bir yemek ekleyebilirsiniz
Monimommm Minikkusuumm pide katı ya bide şiş de kati onun yerine sulu birşey yapabilir sin sis yerine sulu köfte yemeği fln
printhelloworld Minikkusuumm bana biraz abartı geldi hem mantı hem pide hem şiş fazla bence onun yerine çorba sulu yemek servis tabağına börek pilav püre ortaya salata meze yeterli bence yemek sonrası çayla da tatlı servis ederdim sanırım
Ervakusuuum Begenemedim menünü çok olsun diye herşeyi eklemiş gibisin be arkadaş pide mantı gerek yom gibi birde gözüm bi sulu yemek aradı tavuk şiş alakasız hepsi kuru acil değiştir listeni 😀
Minikkusuumm Ervakusuuum çorba sulu zaten mantı herkez bilmez bizim oraların mantısı gelen kişiler çok seviyor tavuk şişte açıkçası kolay diye seçtim çocuktan dolayı extra kuru fasulye
Yasemin38 Minikkusuumm canım sulu bir yemek ekleyebilirsin mantını sulu yapabilirsin beşamal soslu mantar olabilir barbunya ,bamya ,sebzeli sulu köfte gibi
Catlakbiranne Minikkusuumm Sulu yemek olmalı canım çok karışık olmus Pide mantı gereksiz bence onun yerine ortaya börek olabilir
elizabeth Minikkusuumm mantıya gerek yok bence onun yerine zeytin yağlı ekleyebilirsiniz. Mantı kıymalı pide ağır gelir, bulgur zaten şişiriyor 🙈
Dondurmalikahve Minikkusuumm Mantın sulu mu tavuk şiş fazla ama illa pide yapacaksan tavuğu çıkarı bence
tatlibiranneo Minikkusuumm menü gayet güzel bence ama salçalı bulgur pilavı yerine pirinç pilavı daha güzel olur bence
Minikkusuumm Dondurmalikahve mantı sulu değil kare yoğurtlu mantı yemek olarak çorba tavuk ve pilav var diğerleri ortaya tavuğu çıkarırsam olmaz
snyck Minikkusuumm mantı ve pide hariç olsa bakliyat ekleseniz mesela etli kuru fasulye etli nohut gibi
Minikkusuumm snyck gelenler hep fazla yiyen insanlar ve iş çıkışı gelecekler çıkarmak değilde extra kuru fasulye düşündüm bende birde bizde misafir ne kadar çoksa çeşit o kadar fazla yapilir
MavisimMavilendimm Minikkusuumm Cesaretinize hayran kaldım. Max 3 kişiden fazla insanın yemeğini yapamam ben.
Kaynana-elti-gorumce MavisimMavilendimm iş yerinden haftaya pazara arkadaşlarimi davet edicem yazmış bacım 😀 postun yarısını okuyup okuyup geliyorsunuz buraya 🤪😅😍🥰
Minikkusuumm MavisimMavilendimm ilk evlendigim zamanlar bende öyleydim ama 5 yılı devirdik artık alıştım