Postu acan bayan biskuvi veriyormusunuz diye sormus sagliklimi deglmi diye degl. Herkes bi isenemi baksa bos muhabbet yapiyor bazilari cok sıkıcı kim ne istiyorsa verir herkesn kendi cocugu. Tutturmusunuz bi o dogal degl bu dogal degil yav yillardir koyden ananemizin yaptigi pekmezi yedik simdi gelmis vay efendm onlar saglikli degl rafdaki hazir soguk skm verilir. Koydeki dogal sut okdr kotu lanse ediliyorki sanirsin zehir oysa kutu kutu mamalar satiliyor onlar cokmu iyi bide anne sutune en yakin diye kandiriyorlar . O mamalar asla anne sutunun yanindan gecemez yuzde 1 bile icerigi ayni degil. yapay bisey ki arkasinda ne yaziyorsa ona inaniyorsun. Mecbur veriyoruz onuda bebek ac kalmasn diye. Bide su var burda cok sık rastliyorum buna doktor normal gormus ver diyor ama benim doktorum o verilmez dedi bence sen doktoru degistir yav ne alaka bi tek sen ve doktorunmu biliyor. Adamlar kac yil tip okumus fikir ayriligi yasiyorlar onlar farkli dusuncelere saygi duyuyorlar da neden burda o yok neden hep ben benm bildgm dogru en mukemmel benm. Biraz saygi duyun insanlara sizene birakin elestirmeyi