Yasanixxx Kızlar bisey soracağım düzenli agdaya giden varmı fiyatı nedir bn İlk defa bikini için gidecegim bikini kol. Bacak koltuk altı kaş bıyık hepsi 240 tl dedi pahalı mı sizce
Yasanixxx berosunannesi lazar güzel ama cok pahalı birdr bizim burada peşin istiyorlar parayı 5 bin falan var galiba
Selcan Yasanixxx lazerden once gidiyordum ve fiyatı daha pahalıydi ama gittiğiniz yere göre değişiyor bu. Bence gayet iyi fiyat normalde bir kartuş 60 lira olmuştu agdaya giderken şimdi daha pahalıdır
Nur_nur_26 Yasanixxx Güzel fiyat bence pahali değil. Bende düzenli agda oluyorum. Ve tavsiye de ediyorum. Hiç jilet krem v.s uğraşmayın.
Yasanixxx Nur_nur_26 hım bizim burada ağda yı güzel yapmıyor hic bir kuaför kırıyorlar hep ama.mecburluk işte
Zeytin-gozz1 Nur_nur_26 bende agdaya gidiyorum ama şöyle bir sorunu var ya.benim kuaförüm uzatmami istiyor böyle daha iyi agdaya gelir diyor.e önümüz yaz uzatırsam nasıl kısa guyinicem onu düşünüyorum. Siz bu konuda ne yapıyorsunuz
berosunannesi Yasanixxx ben istanbuldayım kardeşim daha yeni gitmeye başladı 2 bin tl tüm vücut. Peşin karttan çekerler ama taksit taksit ödenir valla ağda falan uğraşılacak dert değil
Eda333 Yasanixxx 240 mi Çok az gercekten Gidin tabi Ben burda tüm yüz ve kol ve genital 220 veriyorum düşün
Yasanixxx Eda333 fiyat iyi ama bizim burada adam akıllı agda yapan yok hep kırıyorlar okadar para verdigine degmiyor bence
Yasanixxx berosunannesi yaaa bizim burada annem gidiyor lazere mersin mut ilcesinde 3 bin tl yüz kollar bacaklar koltuk altı bide genital bölge sadece