TRTCOCUK İlk sahurumuz hayırlı bereketli kutlu mutlu olsun 😄 oğlum yüzünden pek bişey yiyemedim ama olsun elime aldığımi elimden geri alıp Kendi ağzına katıyordu 😄😄 hoşgeldin ya şehri Ramazan ilk sahurumuz rabbim hayırlı ramazanlar nasip etsin sagsalim 🌹
Deletedmom_112 TRTCOCUK Allah kabul etsin, ben 23 haftalık hamileyim tutamıyorum ama kalkıp eşime sahur hazırladım.
Dondurmalikahve KumsalDerya KumsalDerya Bizde yeni yaptık ne erken ne geç tam Ezan başlayana kadar yenir canım geç diye bir şey yok. Babaanemler de ezandan yarım saat önceden niyetlenirdi. Siz yerken ben uyuyormuşum demek😅
Elifffinnn10 KumsalDerya o zaman imsaga 2 saat var yani erken oluyor yine benim dediğime geliyoruz 😂 ben sizin nerede olduğunuzu bilmiyorum, diyarbakirda da vanda da olabilirdiniz
Senorita TRTCOCUK şuan yapıyorum Allah her kese sağlıkla tutmayı nasip etsin, tutduğumuz oruçlar kabul olsun
Aselllll TRTCOCUK biz yaptık cok şükğr mutfagı da topladım kuran okucam Allah ızın verirse fetıh ve yasın
balliborekkk TRTCOCUK hayırlı sahurlar imiz olsun rabbim hakkıyla tutmayı nasip etsin oruclarimizi 🤲🏻❤️🌺
KumsalDerya Dondurmalikahve Bilmiyorum ama zor durumda kalmadığım sürüce uyuya felan ezanı beklemem hiç yarım saat kala yemeyi bırakırım benim bildiğim sahur ortası 🤔
Dondurmalikahve KumsalDerya İftar vakti ezan okunduktan yarım saat önce yemiyorsaniz sahurda da ezan okunana kadar yenir. Tâbi siz nasıl isterseniz ☺️ @[silindi] hocam siz de yanıtlar mısınız? Benim çevremde de var böyle yarım saat önceden niyetlenen bu nerden çıkıyor merak ettim babaannemlerde ezandan çok önce niyet ederdi