Merhaba anneler önecelikle hayırlı ramazanlar
Konuya geçim ben 2021 Eylül ayımda kovid oldum çok hafif atlattım ama tat koku gitti ve 7 8 ay hiç yoktu daha sonra koku geldi ama koku bozuk geldi bozuk gelince tat da bozuldu çünkü ikisinin arasında bağlantı var bunu hepiniz bilirsiniz zaten şuan koku aşırı bozuk bazı kokular ise hiç yok olan kokularda bozuk bu durum beni yıprattı hayatımdan soğudum psikolojimi bozuldu hayat kalitemi düşürüyor kaç defa yemek yaktım evim yanacaktı neredeyse o an mutfağa gitmesem gerçekten evimde yangın çıkacaktı kaç defa oğlum ileri derecede pişik oldu altına yapıyor ve kokuyu alamadığım için pişik oldu poposu biri parfüm sıkıyor bildiğim bi parfüm diyelim güzel olduğunu biliyorum normalde ama bana kokusu aşırı kötü geliyor kusacak raddeye geliyorum covid sonrası alerji durumu başladı sürekli geniz burun akıntı hapşırık yaşıyorum yoruldum artık gerçekten çilek,karpuz ,kavun ,soğan ,yoğurt ,kefir kola, meyve suları ,yumurta ,diş macunu ,çikolata ,tavuk ,cips ,çekirdek ,kahve ,çay aklıma gelenler bunlar bunların tadı aşırı aşırı kötü geliyor ve daha aklıma gelmeyen bi çok şey kısacası sorum bu durumu yaşan bilen duyan var mı nasıl düzelir yada düzelir mi yada hangi doktora gitmem gerek bilen var mı bana bir yol gösterin 🙏🙏🙏bu arada kbb ye gittim alerji için ameliyat dedi bu durumu da anlattım geçiştirdi bunu. İçin verebileceğim bir ilaç yok dedi bana bir yol gösterin lütfen artık oturup ağlıyorummmm :(