Elisarli Aselllll oraya daha gelemedim 1 bile beni bitirdi hem ev işleri hem bebeğimin bakımı hem üstüne bu bugün heryerim ağrıyor gece bile tüm kaslarım ağrıdı ama pes etmeicem 😀
Elisarli Linaoykum_ bir ara onunla egzersizler yapmıştım ama biraz zorlayıcı bulmuştum hareketleri doğumum sezeryan olduğu için o yüzden tercih etmedim
Elisarli ekmekarasibal bende bugün 2 mile yaptım evet baya eğlenceli oluyor kolay gibi duruyor ama bayağı ter attırıyor
HLmom Elisarli 3 mile yapıyorum çokta memnunum başta güzel.kilo verdim şimdi sıkılastim kilo koruyorum
Emily37 Elisarli ilk kilo verme dönemimde hergün yapardım.zamanla başka bir sürü spor buldum you tube’de onlarıda yapıyorum.leslie ile güzel kilo vermiştim canım ben o süreçte.
Esraerdemserin Elisarli Leslie+ diyet ile 5 ay gibi bir süreçte 20 kilo verdim. Gebe kalınca bıraktım. Düzenli yapıldığında faydasını görürsünüz sizde umarım
Babygirlsmom Leslie ile başlayıp cloe ting ile devam ederek 6 ayda 18 kilo verip bir de karın kasın yapmıştım.. Hamilelik öncesi güzel fit günler.. 🫠😅
ekmekarasibal Elisarli evet, baya terletiyor. 3 mile ve 2 mile farklı videoları var. Sıkılmamak için her seferinde farklısını seçebilirsiniz