Aysemmm93 hayalperest__ evet göğsünden damla damla kanama yapti bende atletindeki lekelenmeden farkettim. Doktora gittik bi kac tane farklı en son hormonal olduğuna karar verildi prolaktin seviyesi yükseldiği için olmuş ve argivitin Sebeb olabilecegni söylediler bnde bıraktım yesin yemesin kullanmam bi daha onu artik. Ama her çocuk aynı olmazz tabiki size iyi gelir inşallah 🙏🏻
Aysemmm93 hayalperest__ yarım şişeden sonra oldu bizde içindeki arjinin göğüs damarlarını genişletmis cocuk cerrahisi o şekilde açıkladı ama dediğim gibi kullanıp çok memnun olan var bizde memnunduk iştahını acti boyu uzamisti o dönem ama bıraktık mecbur . Simdi yine yemiyor mesela
dvlmine LaraCroft merhaba doktor önerisiyle bewity kullanmaya başladık B vitaminleri var içerisinde iştahını açtı. Argivit için bizim doktorumuz iştahtan çok boy uzatır dedi 🌸
hayalperest__ Aysemmm93 Evet faydalı çocuğum sofraya kendiliğinden oturuyor. acıktım dediğini ilk kez duydum ‘.Bende şimdi doktordan geldim ona sordum bana hergün bir bir buçuk ölçek verme. erken ergenliğe sebebi olur dedi bende 2 3 günde 1 küçük kaşık vereceğim.
Aysemmm93 hayalperest__ aynen erken ergenlik yapıyor kesinlikle hormonları yükselterek. Bizimkide yemiyor tekrar sordum doktora argivit smart önerdi çay kaşığında yatarken içir smart olan daha uygun focus büyük çocuklar için dedi ilk kullandığım focus olandi sizede fikir olur belki
Glsahh LaraCroft bağışıklık için İmmun44 kullandım ve inanılmaz memnun kaldım. 2 haftada bir hasta olan oğlum hasta olmamaya başladı ve hiç yemediği bir dönemde iken iştahı çok güzel açıldı.
hayalperest__ Aysemmm93 hergün mü bir çay kaşığı önerdi ?önceden ne kadar veriyordunuz ? Sizin çocuğunuz kaç yaşında
Aysemmm93 hayalperest__ hergun içir sonra 1ay ara ver dedi benim oğlum 1 yaşındaydı önceden verdiğimde simdi 2 yasinda
Aysemmm93 Aysemmm93 hayalperest__ yarım olcek veriyordum öncesinde yani 2.5 cc sizin çocuğunuz kac yasinda
Minikkizimm LaraCroft 2 bucuk yasnda benmkide iştah açıcı birsey yok herseyi denedim 1 yasindan bu zmana kadar hic bir surup pekmez falan istah acmiyor yemeyen cocuk yine hc birsey yemiyor
Gokcehanim Kuzenimde ben de 8stah konusunda argivit focustan fayda gorduk 2 cocugumada kullandim defalarca su an evde 3 kutu var hastalik zamanlarinda veriyorum istah sorunumuz olursa veririm