starwomen Edanurecemnur oda oda başlıyorum. Cam, perde dolap/dolap içleri, avize, duvar, kapı, koltuk her yeri süpür, sil perdeyi tak kapıyı kapat çık 😂
Ballkizimm starwomen ayni benim yöntem 😄👍🏻 diger turlu icime sinmez. Basak burcuyum. Ince ayrintisina kadar titizlikle. Silinmedik biryer kalmaz basladigim odada. Bitirir kapisini kapatip cikarim.. baska odaya baslarim…
Eda88 Yigitinannesi0312 sesten bende yapamıyorum fazla bisey tek tek yapmaya calisiyorum normalde uc saati almazdi tum evi temizlemek suan aylarca sürebiliyor 😅
YagizAlinin_annesi Eda88 bende aynı dertten muzdaripim 🥴 fosur fosur köpük köpük ne zaman başına geçsem ya uyanır ya izin vermez yarıda kalır 🤭 gece uyurken yapım desem bu sefer benim takatim kalmıyor 🤣
-erCansu- Edanurecemnur önce kıyafet dolaplarının içleri sonra mutfak dolapları dışlarını siliyorum buzdolabının içi sonra perdeler makıneye camlar silinsin tüm halıları kaldırıyorum evde ne varsa çekip altlarınıda temizliyorum oyuncak dolabı temizliği kırıkları ayıklamaca koltugun bütün kılıflarını çıkarıp yıkamaya sonra camlar bitince evi süpürüyorum perdeleri takıyorum koltugun kılıflarını takıyorum en son yine bi süpürüp silip toz alıp çıkıyorum off canım çekti havalar düzelsinde bi yapayım🤣
teacher54 gurbetcimami valla bir oda 1 gün sürüyor sadece yatak odası 2 günümu alıyor😂üstelik evimde çok temizdir ama yinede ince temizlikte iğne ucu kadar silinmemiş yer kalmasın istiyorum
gurbetcimami teacher54 helal olsun elin hızlı demekki ben bir yere takıl kalır 1 günü orda harcarım 🤣
Beyzanur7 Yigitinannesi0312 çocuk olduktan sonra benim mental 🤣 süpür sil bazen sadece süpür 🙈oda benim bebe popomdn ayrılırsa
inciglms Edanurecemnur bnde dün başladım camlar tuller kapilar mutfak bitti gardrop üstleri bitti yarında sil süpür toz al yapicam dolwp iclerim hep düzenidir bide koltugumu silcem yarına bitmeyebilir ama oruçlu oruçlu bakalim bayrama kafar yine kirlenir kaç kere yaparım daha
mucizem_200921 Edanurecemnur ben oda oda yaparım genelde ve bi odayı bi günde yapmaya çalışırım misal ilk başta halılarımı yıkatmaya gönderirim sonra yapacağım odanın perdesini makinaya atar avizesini süs eşyalarını felan silerim duvarını penceresini koltukların varsa onları silip en son süpür siler çıkarım ve bu tür temzlikte el ile silerim Vileda kullanmam perdemi serer halımı serer çkrım mutfakta ise ilk kullanmadığım eşyları makinada yıkar dolap içlerini siler dışını siler cam duvar avize perde silip yıkar sererim ama buzdolabının içini de o güne sığdırırım
DevrimciAnne Edanurecemnur telefonu elime almakla derin derin derin temizlik başlıyor ( yardımcı kadın )
miracmoms Oda oda yapmayı seviyorum. Cam,kapı, avize, yerleri (büyük temizlikte) elle silerim. Gerekirse duvarları da silerim perdesini yıkarım öyle yani 🌸