Esilaaaamom Mehtapersin71 valla ben neredeyse hepsini denemiş biri olarak bize en iyi gelen sma comfort oldu
Yigitefeninannesi_ Mehtapersin71 biz kullanıyoruz memnunuz herhangi bi gaz kabızlık falan yapmadi birde anne sütüne en yakın mama olduğu söyleniyor
S2022 Mehtapersin71 sma da denedim ,aptamilde denedim yok,şekerli geliyoar,hipp organic combiotix kullanıyorum gayette memnunm çocuğu şişirmiyo bn beğendim,ama her bebeğe her mama iyi gelmiyo o yzden bize iyi gelen size gelmeyebilir
asude456 Yigitefeninannesi_ öylemi anne sütünde palm yağı olduğunu bilmiyodum , bunlar tamamen pazarlama taktiği, anne sütüne yakın diye birsen yoktur ya anne sutudur yada değildir Heleki içinde palm yağı bulunan bir mama için diyorsunuz bunu
Evimamin031120 Mehtapersin71 Ben de doğduğu günden beri günde iki kez 60 ml veriyorum hipp geri kalanı emzieiyorum oğlum 3300 doğru suan 5400
Esilaaaamom Mehtapersin71 kilo alimi az ama o bizimkinin problemi 6.5 aylık nerdeyse 90 iciyo az yani pek iştahlı degil
Sadeturkkahvesi asude456 ne yapsın sütü yoksa kadın mesela mama vermesin mi? mamalar arasında en iyisi en temizi hip deniyor çoğu mühendis sayfasıda açıklamış zaten.
Yigitefeninannesi_ Sadeturkkahvesi bende bu yüzden kullanıyorum onun için söyledim ama hanfendi illede anne sütüne yakın demişim gibi davranıyor 4 ayligiz ve sütüm ilk 1 ay oldu napayim aç kalacak değil ya bebisler
Sadeturkkahvesi Yigitefeninannesi_ aa sütün yoksa anne değilsin ne demek sütün yok inananaaaamıyorum 😱😱😱😱 Sen çocuğuna bilmediğin şeyler mi içiriyosun 😱😱😱😱
Mehtapersin71 Yigitefeninannesi_ bosver canim benimte tek göğüs yetmiyor mama veriyorum dediğin gibi bebebislerimiz sağlıklı olsun
Sadeturkkahvesi Yigitefeninannesi_ hahahaha şaka tabiki en iyi anne bu dönemin anneleri bunu tüm doktorlar söylüyor ve içiniz rahat olsun BİZ SÜPERİZ ❤️🥰🥳