Songultortcu Kızlar kızım kanepeden tutunuyordu arkasına düştü ağlarken tıkandı ağız dolusu kustu normal de reflüsü var sık sık kusar şimdide huysuz düşeli 10 dakika oldu eşime ulaşamıyorum sizce birşey olmuşmudur napmam lazım
Songultortcu MuhammedAmine yakında hastane yok gurbetteyim eşim gardiyan ulaşamadım telefon kullanmıyor iş yerinde
MuhammedAmine Songultortcu gözlemleyin o zaman 2 saat uyutmayacaksınız gözlerde kayma uyku hali kusma normal davranışların dışına çıkma sersemlik huzursuzluk bunlar mevcutsa ambulans arayın ve acile gidin . Rabbim korusun evlatlarımızı
MuhammedAmine Songultortcu ambulans arayın o zaman Yada bir taksi çağırın hastaneye gidin ihmal etmeye gelmez Rabbim korusun .
Ecelila Songultortcu kaç kere kustu huzursuzluğu çokmu sersemlik hissediyomusun ambulans çağır allah korusun hiç durma
Songultortcu MuhammedAmine Demirbebek Rainnn hsyn egee Ecelila Annesirintugceuzun Merve1705 Meli endlesslove Esracim Allah hepinizden razı olsun kızımı hastaneye götürdüm tomoğrafi çekildi birşey yok çok şükür şuan iyi oynuyo radyasyona maruz kaldı onun için içim gidiyo kendime çok kızıyorum