123cennet4_ Bizde 7 buçuk aylık olduk bu ay doktora gidemedik ay sonunda gideceğiz bakalım kaç kilo olmuş 8. Ay kilosunu anca öğrenirim
Ruzgarmommy Seydaaa5 yani hepsi tamamen görünmüyor bi diş şişirildiği görünüyor mesela sonra yavaş yavaş uzuyorlar bir anda hepsi çıkmıyor
Seydaaa5 Ruzgarmommy ha evet bizim de orası beyaz diş degil de beyazlık var demekki patlayınca kendini gösteriyor
Ruzgarmommy Seydaaa5 aynen öyle patlayınca bu şekil oluyor demek istediğim de buydu bardakla o beyaz kısma bakın görünür zaten
Seydaaa5 Ruzgarmommy beyazlıktan sonra patlama oluyor anladım canım çok teşekkür ederim beyazlıktan sonra ne kadar süre sonra patlıyor çünkü 1 aydır böyle
Ruzgarmommy Seydaaa5 valla orasını tam Bilmiyorum ki bizimki de uzun bir süre beyazdı sonra tam altı buçuk aylıkken patladı ben üst dişlerden bekliyordum çünkü onlar daha da kabarikti ama alttan çıktı biri çıktıktan hemen bir hafta sonra da diğeri çıktı zaten
Ruzgarmommy Seydaaa5 içiniz rahat edecekse götürün ama herhangi hür şey yapmazlar dişten kaynaklıdır derler
Aryammomy Seydaaa5 evet hareketleri daha kısıtlı yani ayaklarıyla ve bacaklarıyla çok fazla oynuyor ama dönebilse de dönmeyi veya yuvarlanmayı hiç sevmiyor sadece belki hafif sağa sola dönüyor yanındaki şeyi almak için