kasimonbes Teomom1 dalin kullaniyorum hem yumusatici hem deterjani gayet memnunum. İcerigi kotu diyorlar ama kotu olsaydi saglik bakanligi onaylamazdi sonucta cocuk ve bebeklere ozen gösterdiklerini biliyorum. Suana kadar sıkıntı yasamadim hatta kaka lekelerini bile cikariyor deneyimledim
MiraySu55 Teomom1 uni mavi kapak kullanıyorum bide minoris minoris kullanınca koku yok ama yumusacık yapıyor çamasırı uni yi de bazen kendi kokusuyla bazen pembe kapaklı yumusatıcı yada yumosun bebek mavi renk yumusatıcısıyla kullanıyorum 😂
civcivannesi_ Dalinin sıvı deterjanı ve yumoşun yumuşatıcısı kıyafetler misss gibi oluyor lekeler de çıkıyor
Ozlemma Baby me deterjan-abc yumuşatıcı kullanıyorum leke için green clean leke çıkarıcı aldım ancak e bebek’in toz çamaşır tozunu makineye direkt koyuyorum kaka lekesini bile hemen çıkarıyor
lilyamoms Ben doğduğundan berıdır Omo bebek hıpoalerjenık (sıvı deterjan )kullanıyorum , bebeğimin cildi hassas olmasına rağmen bi kere bile sorun yaşamadım , ayrıca lekelerde de etkılı tavsiye ederim.
Gnesr22 Teomom1 dalin hem sıvı deterjanı hem yumuşatıcısını kullanıyorum çok memnunum herhangi bir sorun yaşamadım ve misler gibi kokuyor
Denizzz88 Teomom1 green clean kullanıyorum doğduğundan beri bebeğim alerjik bebek ama organik temiz bi deterjan hiçbi sorun yaşamadık 22 aydır çok memnunum
Teomom1 Denizzz88 Green clean ve baby me çok önerilmiş. İkisini alıp bir onunla bir onunla yıkacayacağım artık 😃 bakalım hangisi daha iyi olacak. Ona göre devam ederim biriyle. Çok teşekkür ederim. 🌼
gorkemcim Teomom1 benim oglum 4 aylik dogdugundan beri duru granul kullaniyorum leke cikarmada ve kokuda hic sorun yasamadim gayet guzel . Ha zaten bebegimin kiyafetlerindeki lekeler sari 💩lekeleri oluyor henuz tadim ya da ek gida yapmadigimiz icin . Kaka lekeleri icinde beyaz sabunla citileyip o sekilde atiyorum yikamaya ciktiginda bir tane kaka lekesi kalmamis oluyor
heymom__ Teomom1 baby plus granül sabunu kullanıyorum 1 senedir doktor tavsiyesi ile. Yeni yeni yumuşatıcısınıda kullanmaya başladım çok memnunum valla. Çıkmayan lekeler için yine baby plus leke çıkarıcı kullanıyorum çıkmayan nadir leke kalıyor. Yumuşatıcıyı kullanmadan önce kokusuz çıkıyordu çamaşırlar şimdi çok güzel kokuyor. Siveno aldım bir dönem atopik cilt olduğu için ama hiç yıkanmış gibi olmadı çamaşırlar 🌝
GMD E bebekte kendi markası olan granül sabun var pudra kokulu toz deterjan fiyatıda uygun tavsiye ederim
S2022 Teomom1 en iyimi bilemem sonçta iyi algısı herkese göre değişir,artık e bebeğin toz granül deterjanını kullanıyorum kokusuda güzel,bi sorunda yapmadı
Ayseaden33 Teomom1 siveno kullaniyorum lekeler icin elite camasir tozu kulaniyorum ikisinin de icerigi dogal. 60 derecede.