balmom Oelif benimkide 45 dk taş çatlasın 1 saat uyur bazen hiç uyumuyor çok huysuz surekli meme istiyor
Minnacksevdack Oelif ikinci uykuya geçişte zorlanıyor anladığım kadarıyla. Benim oğlum da böyleydi. Her uyandığında pis pisladım. Bazen uyudu bazen uyumadı. Sonra düzene girdi ikinci uykuya rahatça geçiyordu kendisi. Pes etmeden devam edersen inşallah seninkide alışır 🌸
Atailknur Oelif hiç uyumuyor sürekli sallanmak istiyor o şekilde toplam yarım saat yada şanslıysak 1 saat uyur beşiği bıraktığımız an uyanır. 5 aylık olacak gece uykularıda saat başı mamaya kalkıyor😔
Oelif IlknurOmur benimki de en fazla 45 dakika uyuyor. Her uyandığında daha huysuz uyanıyor. Dinlenemiyor. Sürekli kucağımda durmak istiyor. Nr yapacağımı şaşırdım
IlknurOmur Oelif al benden de o kadar kucaktan indiği an huysuz ve uyaniyor şuan bile kucağımda yatıyor kanguru alacam bu gidişle çünkü ne temizlik ne yemek hiç birsey yapamıyorum üstelik kızımı da ağlatmak istemiyorum devamlı kucak istiyor ve gezmek oturunca da agliyor
Oelif IlknurOmur ben de her gün hava nasıl olursa olsun bebek arabasıyla çıkmaya çalışıyorum. Hem daha uzun uyuyor hem de kucaktan inmiş oluyor. Ama benim de dediğiniz gibi evde başka hiç bir şey yapmama fırsat vermiyor. Uyku eğitimi işe yarar mı acaba diye düşünüyorum. Biraz ufak ama.
IlknurOmur Oelif bu ayda normal sayılıyor bu yaptıkları uyku eğitimini 6. Aydan sonra diyorlar ama yine de aynı saatlerde uyumasına dikkat edin şimdiden isterseniz
Busebulut balmom siz kac saat uyuyabılıyorsunuz günde 😕1bucuk aylık oğlum var inan uyuyamıyorum gozlerım batıyor artık ağrı sızı ıcınde . Bır tek ben mı yaşıyorum bu durumu yoksa her anne de var mı
IlknurOmur Busebulut ben 10 gündür uyumuyorum eşim dün işten geldiğinde aynaya tipine bak Bi dedi noldu deyip kızdım meğer gözlerimin altı morarmış ne kadar dayanacaksin böyle dinlen biraz diyo çocuk uyumuyor uyuyunca da ev işi falan yapıyor artık kızıyor yapma diyor
Oelif IlknurOmur ev düzeninizi en iyi siz bilirsiniz tabi ama yıpratmayın kendinizi bence de. Çocuk uyuduğunda bi kahve için. Yapmayı çok sevdiğiniz bir şeyi çok kısa bir süre de olsa yapın. 45 dakikalık ara da olsa bana en iyi gelen şey bu. Ev işi hiç bitmiyor malesef. Ne kadar yaparsak yapalım. Her şey tam olsun diye uğraşmayın bence de.
Oelif balmom bizimki de 4. Ayın başından beri aynı. Gece uykusunda 6 saat aralıksız uyurdu ilk uykusunu. Şimdi çok sık uyanıyor. Atak döneminden heralde.
Oelif balmom bi ara bizim de sıktı. Her bezi kakalı oluyordu. Kakasında koku da vardı. Üşütmüş sanırım. Sonra biraz dikkat edince günde 1-2 defaya döndü.
Yigitinannesi0312 3 ay 18 gunluguz işi falan bırakıp uyudugu zaman pis pis açıp yanıma yatiyorum beraber uyuyoruz uzun uyuyo tam uyanacagi zaman poposuna pat pat yapıyorum uyanmiyor Dinlenmiş olarak uyanınca keyifli böylece ev işlerini beraber oynarak yapıyoruz
Oelif Yigitinannesi0312 ben de 40. Dakikada yanına gidip uykuya döndürüyorum bazen. Her zaman işe yaramıyor. Bazen dönüyor.