Askmeyvesininannesi Hilaly17 stok yapmştm iki paket deneyim die Bitsin die kullanıorm Çok sert bide idrar kokusunu geçiriyo ki brn bez dolmadan azcık mavi olsun gösterge deiltiriyorum Sevmedim ben
Hilaly17 dfnemrve ben prima kullanıyorum fakat sızdırmasından şikayetçiyim deneyeceğim slepyy i teşekkürler
Deryammm 11 aylığız şuan sleepy kullandik hep memnun kaldık. Ama naturel olanı beğenmedik pişik yaptı artık bimin bezine jenny willy e gecicez bakalım bisey yapmaz insallah..
dfnemrve Deryammm evet bizdede oyle oldu iceriginin ayni oldugunu soylediler ama pisik yapti zar zor mor paketi buldum fazla fazla aldim 😁
Hilaly17 Askmeyvesininannesi bende prima sızdırma sorunundan değiştirmek istiyorum huggiesden memnun kalmıştım fakat her yerde bulunmuyor malesef
elifzeze Hilaly17 kızım 7 aylikken başladım suan 18 aylik hala kullaniyorum cok cok memnunum sızdırma vs yapmadı
Askmeyvesininannesi Hilaly17 bulamazsın Kaldırdılar onu Ben en çok molfix ve goon seviyorum İşte elimde iki paket sleepy vardı yeni açtm daha birini ama hiç sevmedim Alacalsan molfix veya goon al Ama şöyle hesap et Molfix goona göre küçük aynı no olsalarda
Silaakr Hilaly17 bende sleppyle başladım henüz 1 numaradayım 🤭 1 kere sırtına geçmişti ama baya doluydu bez onun haricinde bende memnunum 1 kiloluk çişli bez alıyorum nerdeyse altından
Deryammm dfnemrve iyi yapmışsın canım artık bezleri naturele ceviriyorlar normal sleepy kalmicak sanırım en iyisi baska beze gecmek
Aass Askmeyvesininannesi ben de goon kullanıyodum bugün molfix aldım keşke bu yorumu daha önce görseydim cidden molfixin 3 numarası goona göre küçükmüş bi de 94lü paket aldım inşallah boşa gitmez😆
Dilaraa Hilaly17 kullanıyordum Bi ara bıraktım sonra hele bu natural serisi berbat bence içi semsert talaş gibi.
sevmeh Hilaly17 çok memnunun hemde ama eski paketler daha güzel geldi bana natural olanı pek beğenmedim biraz Kızarttıyor tam pişik yapmasa da