[silindi] Pinkmoms Kaç aylık bebeğiniz 6 aydan küçükse kullanamazsınız. Dolven daha çok dirençli enfeksiyon ateşlerinde kullanılır. Calpol de gayet etkili bebekler için merak etmeyin.
Aybars22 Pinkmoms ben bı calpol bı dolven veriyorum. Dolven daha etkili ateşi hemen dusuruyo hemde terletiyo.
MasalMavi Pinkmoms yok canım çok geliyo benim doktorum yarım çay kaşığını geçme ve bol su ver peşinden demişti
Minikerkegim Pinkmoms yasaklanmıştı sanki bir ara bir de bebeğiniz kaç aylık 6 aydan küçükse kullanmazsınız dolveni
NaimeYilmaz Dolven enfeksiyon halinde doktorlar tarafından verilmektedir. Enfeksiyona bağlı ateşte veriliyor. Enfeksiyon şüpheniz yoksa 38,5 sonrası için calpol uygun bir ateş düşürücü.
Pinkmoms NaimeYilmaz calpol verdim ateşi düşmedi Dolven verdikten sonra 5-6 saattir ateşi yok çok şükür İnşALLAH çıkmaz yine 😔
Deryammm Dolven bir kere verdim bende 1 çay kaşığı kadar ve alerji yapti vücudunu kıpkırmızı oldu. Bidaha vermem
Pinkmoms Thesra Dolven verdikten sonra beş 6 saattir ateşi yok İnşALLAH çıkmaz yine 1 yaş aşısı yaptıracağız 😔
Selinmom Pinkmoms ateşim oldugunda calpor verdiyseniz 4 sa sonra dolven verip çapraz etki yapın daha kolay düşecektir . Calpol - parol şurup aynıdır. Dolven - pedifen aynıdır