kubrasonmez16 Kızlar merhaba kanguru kullanmayı düşünüyorum, kız bebeğim var. Konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir kullananlardan marka tavsiyesi + ya da - leri nelerdir 🥰
SumeyraErva kubrasonmez16 kraft kullaniyorum buyuk kizimdada kullandim simdi bebegimede kullaniyorum 15 gunden itibaren basladim buyuk kizimda 7 ay aktif bi sekilde kullandim sinrasinda ara sira yuruyene kadar da kullandim
Almisinannesi00 kubrasonmez16 Babalinbaby kullaniyorum. Kizim 3 aylik yapisik ikiz giibiydik. Tek elle is yapmak zordu. Smdi kanguruya koyuyorum herseyi yapiyorum evde elim ayagim oldu bel agrimda bitti 🤗🤗
TugceArslan kubrasonmez16 Maaalesef ben kızımda kullanamadım çnkü dışarıya dönük durmak istiyor. Ve solomombaby almıştm yorumlarından dolayı. Başka çok ergonamik olup da dışarı dönük kullanılan göremedim. Hiç kullanılmadı öylece dolapta duruyor yani :(
kubrasonmez16 Almisinannesi00 kızım gezmeyi çok seviyor puset bebek arabası yük resmen teşekkür ederim 😊
Defnosumveben TugceArslan benim de kızım aynı dışa dönük durmak istiyor 4.5 aylık doktora söyledim aslında tavsiye etmiyoruz yapacak birşey yok dedi ben de dışa dönük takıyorum
Nicole Neko switch baby size kullanıyorum çok çok çok memnunum hatta arkadaşlarımda benden gördükten sonra alıp kullanmaya başladılar, bence kanguruda anneye dönük olması daha doğru çünkü dış etkenlerden etkilenmeden direk annesinin kokusunu alıyor😍 alışmaz diye düşünmeyin yavaş yavaş takmaya başlayın en sakin zamanlarını kollayın, zaten eğer uykusu varsa maksimum 20. Dakikada uykuya geçiyor bebikler 🤗 bebek alışverişi ile ilgili iyi ki dediğim ilk şey kangurumuz, çünkü elim kolum oldu 🍀
kubrasonmez16 Nicole evet bana doğru olursa daha iyi olur 🤗 dediğiniz markaya bakacağım teşekkür ederimm
Cisem_25 İlkay bebe kullanıyorum. Uyumaya direndiği zaman koyuyorum hemen uyuyor. Yalnız dışarıda bir defa kullandım bir nine uzun uzun bakıp kızım bunun içindeki bebek mi dedi 😆 dışarıdan tuhaf mı gözüküyor diye düşünmüyor değilim 😀
kubrasonmez16 Cisem_25 insanlarımız nedense alışamıyor böyle seylere oysa eskisen sırtlarına bağlayıp gezdirirlerdi bu biraz daha modern hali değil mi 😂
Nicole TugceArslan o markanın öne dönük pozisyonu var mı emin misiniz? Öne bakan ve ergonomik olan çok az marka var 🤷🏼♀️
TugceArslan Nicole Ben de onu sordum @Defnosumveben adlı bayana. Öne doğru yapılmıyor o marka. Ama o şekilde kullanmş solomombaby i