Eslimebrar Merhaba kizlar bebeğim sekiz haftalık şuan ve dünden beri bir iştahsızlık var acaba bu atakla ilgili bilgisi olan var mı ?
kuzeyinannesi2023 Eslimebrar biz de öyleyiz :( gaz sorunu, kabızlık, emme reddi maalesef 2.ay atağındayız. Uykusuz, yorgun günler geçiriyorum. En kısa sürede atlatırız inşaallah♥️
Ozra Eslimebrar benimde o haftalarda çok zorluydu iştahında problem yoktu ama çok huysuzdu sabredin 1 haftaya geçiyor hepsi
Hazalts00 kuzeyinannesi2023 bundan dolayı hastaneye gittim kızım doğduğundan beri kendi başına tuvaletini yapmıyor poposunu uyardigimiz zamn yapıyor bıraksak hiç yapmaz patlar herhalde çünkü bazen sabaha kadar ikiniyor nasıl kızımı o halde bırakayım nasıl bir doktor acaba sizde de öyle mi şimdi 2 aylık kızım
Aliarasinanasi kuzeyinannesi2023 biz de aynı durumdayız evime gitmiştim 3 tane parolla baş ağrım geçmedi geri anneme geldim🥹
kuzeyinannesi2023 Eslimebrar valla bilmiyorum bir an önce geçer umarım. Gece uykularınız nasıl? Bizim bir tek o biraz iyi en azından ona sığınıyorum deliksiz uyumasa da daha sakin oluyor ama bütün gün krizlerdeyiz 🥹
kuzeyinannesi2023 Eslimebrar önceki haftalara göre iştahı azaldı hatta emmeyi çok kısa sürede bitirip diliyle itiyor. Biberon veriyorum üstüne sağdığım süt sonrasında mama. Emme üstüne 90 içerken artık 60 ı zor içiyor genelde.
kuzeyinannesi2023 Eslimebrar içiyordu valla bazen yetmeyip 120 içiyordu benimki biraz iştahlı :) doğum kilosunu ikiye katladı 2 ayda
grkmediz Eslimebrar evet ama çocuk aç değişmiş galiba açlık süresi mi uzadı anlamadım mesela gece kendisi uyandı 3ü geçerken , sabah da 8e doğru uyandı artık açlığını öğrendi galiba 🤭 zorla veriyormuşum