babba Bugün 1 saat bile uyumadı kızım.. gazı ufaktan çıkıyor altı kuru emziriyorum susuyor ama uyumadı.. ayaklarını sancısı varmış gibi yukarı çekiyor gaz için ve uyuması icin ne önerirsiniz acil 😔😔
Deletedmom115 babba Bol bol masaj yap bebeğine ayaklarını sıcak tut. Gaz yapan şeyler yeme. Doktora götür gerçi 6 günlük bir şey yapar yada verir mi bilmiyorum ama yine gitmekte fayda var. Sürekli de emzir bebekler meme de rahatlar.
Aselsmom9 babba yemeklerine kimyon at kimyonlu su iç rezene çayı iç canım bebekler icin gaz masajı da vardı bildiğim kadarıyla 🙏
babba Deletedmom115 yarin randevumuz var 1 haftalıkken getir demişti dün uyuyan kızım bugün uyumuyor.
Goktug_28 Canım benim bebeğim dört aylık fön makinasıyla rahatlatiyorum ben en düşük ayarda ve ılık karnına tutuyorum ama sürekli değil ara ara ve tutarken elimle saat yönünde masaj yapıyorum direk tenine değil kıyafetinin ve elimin üstünden tutuyorum çok rahatlıyor arkasından uyuyor hatta deneyebilirsin ama dikkatli ol en fazla 5 dk
Elifsygn babba su bebegi rahatlatır banyo yaptırın gobek bagı bısey olmaz artık havalar sogudu lakin ıkı gunde bir yıkayın cabuk buyur rahatlar
Svdbkn babba ben elma yağı ve vikisle ayaklarımı yağlayıp çorap giyiyorum akşamları.. Çok minicik de oğlumun ayak altlarına sürüyorum Elma yağından gaz için..
Ecocan Svdbkn o cok zararliymis bilginiz olsun bebeklerde epilepsiye sebep oluyomus bende kullandim 1 sefer ogrenince hemen attim kullanmadim bidaha tavsiye etmem sizede
Cesurefe babba doktorunuza danismadan sakin kullanmayin elma yagini.takip ettigim bi dr ölüme kadar sebep olabilen bisey demisti acı elma yagı icin.aman dikkat
Ozgaytmr babba sen kimyon ve rezene ic canim bebeginede 1 cay kasigi verebilrsin.. uyumasi icinde youtubeda anne karni sesi var.. biz tam 2 ay onunla uyuduk 🤣 allah kolaylik versiin..
babba Ozgaytmr Ozgaytmr kimyon ve Rezene çayı sıkıntısı yok değil mi ? Ben kant yani kaynamış su şeker bir iki kaşık veriyorum sancısı olunca
Turuncu babba uzman tv de masajlar var izleyip uygulaya bilirsiniz gaz için ben çok faydasını görmüştüm
Ozgaytmr babba hic yok canim sorun olmuyor iceblrsinde ic8reblrsinde. Bz butun gaz ilaclarini kullandik yaglarinkullandik ama en son nurse harveysde cozum.bulduk. surubuda var damlasida. Bitkisel ve etkili
babba MUGUL eşim nöbetçi eczaneden gidip sab simplex alayım dedi araştırmış senin kullandığın etkiliyse aldırayım. Doktor yazmadan kullanabiliyormuyuz?
M_g_m123 babba rezene ve kimyon çayı iç masaj yap daha erken ama bize doktor gaz damlası aldırmıştı onu kullanmıştık ve yediklerine dikkat et ve bizimkide banyo yaptırınca rahatlayıp uyuyodu bu kadar insallah faydası olmuştur 😇