Bilinmeyenn34 Arkadaşlar ben.mi rahatsizim diye merak ettim sizlerin fikrine ihtiyacım var.kotu olan ben miyim? Kaynanamlara gidince görümce kayınpederin kaynanam çocuğun fotolarını çekiyorlar videolarını çekiyorlar. Bize grubumuz olmasına rağmen hiç göndermiyorlar ama bizden hep istiyolar.gecen hafta yine gittik çektiler ettiler neyse! Haftaiçi eşimin kuzeninin karısı "ay ne tatlı olmuş maşallah hele o dans etmesi yokmu" dedi.bende hangi videoymuş o dedim.haftasonu çekmişler ya bende küçük teyzenin telefonunda gördüm dedi👀👀 küçük teyze ne kaynanam ne onun kaynanası.3.teyze. düşünün aynı durumu resim ve videolar sizde yok ama herkes çocuğunuzla ilgili konuşuyor siz bozulmaz misiniz??
Aysktr Bilinmeyenn34 Bozulurum. Ki ben kayınvalideme fotoğraf çektiği zaman hicbir sekilde sosyal medyada veya yüzyüze konustuğun birilerine asla gösterme diye hep uyarırım 😁
Bilinmeyenn34 Aysktr 😂 bende uyariyorum tamam paylasmiyor ama herkese gosteriyor.kizlar yeminle kanser ediyolar beni ya😞
Aysktr Bilinmeyenn34 yani aslında torun sevgisi evet anlayamayız ama sonuçta bizde annesiyiz gözümüzden sakınıyoruz illaki kıskanıyoruz yani biz bile baskasına nazar değecek aman şöyle olur böyle olur diye anlatıp göstermezken onların bu yaptıkları haliyle bizi çıldırtabiliyo 😄
Ema Bilinmeyenn34 bozulmam açıkçası çocuk zaten benim sürekli foto video çekiyorum he başkasının çektiğini çok beğenirsem banada at derim
Bilinmeyenn34 Ema ama ne çektiğini görmüyorum ki.hadi zaten derdim foto değil bende yüzlerce var ama o foto çocuğumun babasının teyzesine kadar gitmiş bana neden gelmemiş?? Derdim bu benim.burda bi kasıt var
Ema Bilinmeyenn34 kasıtlı göstermiyorlarsa yada sana atmıyorlarsa bilemicem çekilenlere bakmak istediğini söyle banada atın de gelmezse o zaman kasıt vardır ki öyle bişeyle karşılaşsam engel olurum bebeğimi çekmelerine gıcıklık değil mi
Evin28 Bilinmeyenn34 yani dıdının dıdısı bile benim görmediğim videolar resimler görüyorsa bozulurum.
Minniemouse_4235 Bilinmeyenn34 ben bozulurum niye benim çocuğumun dansını bi başkası telefonundan izlesin onane bundan ayrıca nazar diye birşey var
Bilinmeyenn34 Minniemouse_4235 ben onu gözümden sakınıyorum ya. Patladım zaten bugün.utanmadan bide yeni resim istiyolar
Bilinmeyenn34 Ema ben onlara sürekli atmıyorum ya onlarda atmıyorlar iste.yoksa taaa babasının teyzesinden kuzeninin karısına seken görüntü çocuğun annesinde gelirdi.nasil engel olurum?
Minniemouse_4235 Bilinmeyenn34 çocuk 1 günde boy atmıyo ya da tipi değişmiyor zırt pırt resim niye istiyorlar çok görmek isteyen gelsin evde görsün
Bilinmeyenn34 Babe sevmek ne kelime öluyolar resmen ama beni yok sayamazlar! Ben o cocugun annesiyim ki esim bile hayatimda ilk kez bana hak verdi