Tadtugce Polannem havuç haslanes ver.ayni şekilde patates bal kabağı.alerji olmazsa az havuç patates balkabağı ve pirinç haşlanez.pisince bir iki damla zeytinyagı..ohh miss.kahvaltıdada bebek irmigine muhallebi içine muz olur armut olur cam rendede ez.avakado çok seviyor benimki..labne
AsyaDirit penyy benim bebeğim 6,5 aylik ben 4 aylikken çok az sadece damla damla tattırdım her şeyden şimdi yiyor kahvaltıda labne muz cici bebe ile sütümü eziyorum ama hepsini ayrı ayrı veriyorum ki her şeyin tadını bilsin karıştırmıyorum
AsyaDirit mertinannesi__ yoğurt çorbası yumurtasız yapıyorum şehriyeyi yumuşasana kadar haşlıyorum yoğurt ve buğday unu karıştırıp terbiyesini katıyorum ve son çok az nane tarhana çorbası da salçasız tuzsuz sarımsaksız yapıyorum
AsyaDirit Deletedmom_62 labne kendin yapabilirsin sütü kaynat 15 dk sonra limon suyu katıp kesilir süt onu da 5 dk kaynat sonra süz ve çıkan peyniri bilendir den geçir kıvamı çıkan suyunu katarak ayarla kendine göre
AsyaDirit Deletedmom_62 bir şeyle karıştırıp verme hemen eğer ilk defa veriyorsan sadesinden ver ki tadını bilsin bir kaç gün tattır ver sonra yavaş yavaş başka şeylerle karıştır