HEY03D Kuzeymomss 3 gün boyunca çekilmişti saçlarını kesmişler haberimiz yoktu o an sadece sağlıklı olsun diye düşünüyorduk ben kesilmiş saçlarını öpe koklaya süt sağmaya çalıştım
ece_arel sseralyaa 1 yaşında kıyamadım yaza kestirecem artık çok uzadı erkek olduğu halde at kuyruğu toplanıyor 😂😂
sseralyaa HEY03D çok geçmiş olsun 🙏🏻 Sağlıklı olsun da saç dediğimiz şey uzuyor nasılss ki öyle de olmuş, çok sevindim ☺️
sseralyaa PinarAren bende öyle düşünüyordum zaten 😅 jiletten sonra bile bir faydası olmuyorsa hiç gerek yok gibi 😂
PinarAren sseralyaa bende o yüzden oğlumun saçını kestirmedim. Zaten 2 tel saçı var. Çıksın diye gözünün içine bakıyorum onu da kestiremem. Berber daha düzgün çıkar keselim demiş eşime. Yok daha değil dedim. 😄
sseralyaa Mercosey evet bende yapamayacağım sanırım sıfıra vurma falan 🥺 çokta terlemiyor biz böyle devam rderiztbie süre daha bakalım 🙈
sseralyaa Elfelf475 ay bakalim yaz ayında nasıl olacak tabi çok terler ve rahatsız ederse o zaman keseriz bizde ama şuan hiç kıyamıyorum o yüzden kesemeyeceğim sanırım 🙈
sseralyaa Hndealnathn çok iyi yapmışsınız 🤗 bende böyle biraz daha geçsin, uzasın belki şekillendirmek amaçlı bizde keseriz ama sıfıra falan vuramayacagim hiç 🙈
Balyanakliya sseralyaa gür olmasının kestirmeyle hiç bir alakası genetigiyle ilgili, 15 aylık kızım var hiç kestirmedik saçları çok gür kestirmeyide düşünmüyorum. Benimde saçlarımı annem küçükken hiç kestirmemis ve saçlarım çok gür
sseralyaa Balyanakliya evet bende mantıken kesilip daha sonra fazlalaşacağını çok düşünmüyorum aslında ama işte genelde öyle diyorlar ya insan acaba diye sorguluyor tabii
curly_mom sseralyaa ben kel bebek sevmiyorum o yüzdendir hiç sıfır kestirmedik.. İlk saç traşını 14 aylıkken evde yaptık 🙃
sseralyaa curly_mom evet özellikle de saçlı olan bir bebeği de kele döndürmeyi bende hiç tercih etmem herhalde 🙈