Deletedmom_39 Kanguru, etiketli atlet, etiketli müslin bezde mevcut kızlar ilgilenirseniz uyguna veriyorum 🥰
kasimonbes mysaa1 LaraCroft Simdi yonetime sordum. Ürunler ile birlikte fiyat gorsel belirtip dolap hesabini yazmak gecerli fakat buyrun bu dolap hesabim oradan alabilirsiniz demek yasak 🌺 Deletedmom_39 kisacasi Ürün görsel ve fiyat bilgisi paylaşarak hesap isminizi belirten yeni bir post açabilirsiniz 🙏❤️ yorumlarda dikkat edelim sadece
mysaa1 kasimonbes yenimi değişti acaba bu merakımdan sordum genel de burda ürünle beraber hesap paylasımı yapılıyor o şekilde izin vardı çünkü . Yani ürün yükleyip fiyat yazıp dolap hesabına yönlendiriliebiliyordu
LaraCroft kasimonbes merhaba en son 2. El uygulama hesabı paylaşmak yasak değildi. Forum güncellemerinde çok net okuduğumu hatırlıyorum. Tekrar yeniden bir düzenleme mi oldu acaba? Değişiklik mi var?
kasimonbes mysaa1 ben yaklasik Eylul ayindan beri moderatorum hem mom hem kids bildim bileyi boyleydi. Hesap paylaşimlari gozden kacabiliyor o yuzden bize bildirirseniz sileriz 🌺
mysaa1 Deletedmom_39 o yazıyı okuduktan sonra rastgele 2 3 posta girdim hem görsel atan olmuş hem hesap adı 😀 hayır bende satışlarımı böyle yapmıştım bi yerde bi yanlış var bence 😀
mysaa1 kasimonbes anladım o zman diğerleri bilmiyor sanırım çünkü görselle birlikte dolap ismi paylaşabilirsiniz diyen birkaç moderatör görmüştüm ki 2. El uygulamasında neredeyse he postta bu şekilde paylaşım yapılıyor . Kendim de dahil olmakla beraber bu şekilde çok post açıp moderatörde etiketledim yasak denmedi satış yaptım . Siz deyince dikkatimi çekti sormak istedim teşekkür ederim 🌸