Acemibiranne17 Tubaalprsln bnde 2. El aldım zaten. Hiç gerek yok okadar para vermeye. Muadilleride gayet iyi.
Mum22 Tubaalprsln ilk cocugum kolik gazliydi almadığına bin pişman olmuştum ellerim kopuyordu resmen pahalı dedim durdum valla nelere satmıyoruz o parayı 5 ay boyunca neler çektim. 2 hamileligimi öğrenir öğrenmez eşime hemen otomatik sallnan ana kucağı Alicam dedim yaşadıklarımız dan sonra en mantıklı karar oldu bebeğim 3. Ayine gircek valla elim ayağım iki çocukla bide onsuz hayatta olmazmış derin uykuya dalıyor gündüz full kullanıyorum gecede ondan alıp yerine yatırıyorum.
nerminpeker Tubaalprsln ay alın çok rahat oluyor sallanırken oyalanıyorlar her gittiğimiz yere götürüyoruz.kızım üç aylık üstünde sallanıyor sallandıkça hoşuna gidiyor daha hızlı sallanmaya çalışıyor😁😁
busrasilra14 Tubaalprsln bence gereksiz bunun yerine salincak alin. Ben sahsen salincak almayi hic dusunmemistim ama bana dogum zamaninda hediye geldi. Dediginiz gibi oglum 3 aylik civari asla durmuyor bende yemek bile yapamıyordum. En sonunda durduk esimle salincagi. Hem uzun yillar kullaniyor hemde daha eglenceli😀 2 yasini gectikten sonra kaldirdim. Bu bahsettiginiz ana kucaklari cok az ömürlu
Tubaalprsln busrasilra14 Nasıl salıncak ne tarz fotoğraf varsa atabilir misin aklıma sonrasında salıncakta geldi
busrasilra14 Tubaalprsln resim atmayi bilmkyorum ama ev tipi salincaklar oluyor hatta mama sandalyesi olarak da kullaniliyor 3 kademeli yazarsaniz googleye cikar
Sibtug Tubaalprsln mamma markasını kullandık biz 8 ay boyunca elim ayağımdı keşke şimdi de dursa da kullansak bütün işimi onunla yaptım ben ve 700 liraya mı ne almıştım hiçbişey de olmadı çok sağlam
1MahurunAnnesi Tubaalprsln bende prego otomatik ana kucağı var müzikli kademeli satmak istiyorum ilgilenirseniz
izd Tubaalprsln Linki kopyalamaya çalıştım, bizdeki ana kucağı bu, bunun ek olarak ayak kısmına takılan bir aparatı var, farklı düzeylerde titreşim, vibrasyon veya sallama için.. tavsiye ederim biz doğdu doğalı kullanıyoruz neredeyse.. https://www.e-bebek.com/nuna-leaf-ev-tipi-ana-kucagi-p-nun-se01005
izd Eşim bunu seçti çünkü kilo kapasitesi.çok yüksek. Ben başka bir tane beğenmiştim ama 9 kg ye kadar dediler, bunun ise 40 kg’ye dek mukavemeti varmış. Çocukken oyun oynarken de kullanabilr diye bunu seçti eşim