nazo58 Kızlar oğlum 4 ay 21 günlük.. Su anda bebelac gold devam sutu kullanıyoruz 3 gün gidiyor mamasi fiyatlarda malum.. 6. Ayı doldurdugumuzda normal mamaya geçmek istiyorum. Herobaby felan kullanan var mi aranızda.. Şöyle sorayim normal mama kullanan varmı hangi markayı kullanıyorsunuz..
Fatmaasel nazo58 normal bebelac kullanın bende Bebelac Gold kullaniyodum normal bebelac aldım kizim ikisini de sevdi tat olarak bı farkı yok Gold olanı sadece sindirim sistemi kolay çalıştırdığı için gaz kabızlık yapmadığı için biraz pahalı diğer normal bebelac sarı kutu olanı fiyat olarak uygun zaten isimlerri aynı sonuçta bı sıkıntı olacağını sanmıyorum ☺️
IreMirac nazo58 3 aylık oğluma mecbur kalarak 2 haftalıkken mamaya başladık hero baby kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım 2800 doğdu 2 ayda 6 kilo kilo alımıda çok güzel doktora ucuz diye degistiriyimmi dedim ama bebekten bebege değişir kimine yarar kimine yaramaz dedi hiç gaz kabızlık şikayeti olmadi
mustafam4906 Sevim07 2 yaşına kadar anne sütü yoksa devam maması vermek zorunda kendisi hazırlayamaz bunu
Babe Sevim07 Nasil yapacak acaba mamayi?? aldigi mama 3 gun gidiyorsa emziremiyor demektir.1 yasina kadar da mecburen formul sut vermek zorunda.
Fatmaasel mustafam4906 niye hala uretiliyor ki o zaman benim çevremde kullanlar var ama bı şikayet duymadım
Sevim07 Babe formul sutu kastetmedim Mama diorm Ama sorry almanayda biz mamaya (katı olana)diyoruz formül mama isr devam.sutu Eğer onu diyorsa yapamaz tabi pardon Ben bu irmikli muhallebi tarz şeyleri kastettim
Babe Sevim07 Tahmin ettim onu kastettiginizi sonradan.Forumda bu devam sutu / formul sut/mama karmasasi var 👍🏾 Siz de haklisiniz..
Yusra34 Fatmaasel İçeriğinde pirinç unundan ve nişastadan baska hiç bir şey yok . Yani bebelac gold gibi anne sütünden alabileceği calsiyum,b vitaminleri,probiyotik,enerji bunların hiç birisi yok. Aynı marka evet ama içeriği çok farklı.
Fatmaasel nazo58 kabızlık bizim genel de var ama mamadan dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü ek gıda alıyoruz yediklerinden olabilir sanırım ama her mama her bebeğe yaramayabilir bazisina yapar bazisina yapmaz deneyerek bulmak en iyisi
nazo58 sila bebelac gold devam sütü kullanıyoruz CNm devam sütü olunca daha maliyetli oluyor onun için sordum
ummuhanipekoglu normal mama nedir anlayamadım zaten normal mama veriyorsunuz başka bişi veremezsiniz ki yani bebelacın sarı kutuları var fiyat olarak uygundur o olabilir