Şuan biz 4 ay 26 günlüğüz doğduğu günden beri hamak beşikte sallanıyor çok zor uyuyordu ve sık sık da uyanıyor sürekli başında bekleyip sallamak gerekiyor özellikle gece uykusu çok kötü gerçi bizimkinin gece uyanmasının en büyük sebebi gaz olduğunu düşünüyorum ama bi yere falan gittiğimizde hamak oladığı için uyutmak imkansız hadi diyelim bi şekilde uyudu uykunun devamı için sallamak gerekiyor çünkü çok sık uyanıyor bu da mümkün olmuyordu, çok özeniyorum koyduğu yerde desteksiz uyuyan bebeklere ,biz bi de baya baya sallıyorduk güçlü bi şekilde uyusun diye ¾ gündür sallamayı azalttım hamağına koyu piş piş ninnisi açıyorum sonra kaşına masaj yapıyorum ağzında da emzik tabi direniyor öyle hemen uyumuyor ,baktım ağlamaya devam ediyor biraz kucağıma alıp sakinleştiriyorum sonra tekrar koyup yüzünü okşuyorum temasda bulunuyorum bu şekilde uykuya dalıyor çok zorlarsa da eğer 1 dk falan hamakta hafifçe sallıyorum gözler gitmeye başlayınca bırakıyorum sallamayı yani ufak da olsa bi gelişme bizim için inşallah da kalıcı olur ,herkes aynı mı düşünüyor bilmiyorum ama sanki bizimki desteksiz uyumayacakmış gibi eğitim versem de bozulacakmış gibi hamak dışında uymayacakmış gibi hissediyorum hep