tmcebeci Ben faydasını gördüm dediğim gıbı düzenlı kullandım bu kadar emin olmasam işe yaramasa atmazdım resım falan keser atardım özellıkle yüzümü kapatmadım net olsun diye herhangı bır kandırmaca olmasın diye bende çok araştırdım ettım ole aldım
ElisaMom__ tmcebeci Yorumlarında yan etki yazan olmuş canım mide bulantısı baş dönmesi bebekte huzursuzluk vs yaşadın mı
tmcebeci ElisaMom__ benim kızım 5aylıkken meme reddinden dolayı bıdaha emmedı kendıme gelecek olursam normalde mıde sorunu olan bır ınsanım ne yersem cıkarttırım ekmek yıyemem çölyak var ama bende herhangı bir yan etkı yapmadı belkı bünyeden bünyeye geçıskenlık gosterebılır
miniksavasciveannesi tmcebeci hangi siteden yaptim krtrol kocu falan oldumu aldin cayo kendin kullan playimi var yada .?
tmcebeci miniksavasciveannesi verdıgım numaraya whatsap uzerınden yazdım fıyat ıgrendım sıparıs verdım kontrol koçu bılmıyorum ben kendi başıma yaptım dıkkat ettım herseye 7den sonra bısey yemedım ekmek tuketemıyorum zaten sadece hamur ısını mümkün mertebe tatlı cıkardım sonuç ortada
alyaninannesi1 tmcebeci bende aldım canım ama ramazanda başlıcam inşallah sen ramazanda kullandın mı hiç orucluyken kullandıysan eğer bilgi verebilir misin nasıl kullandığına dair
tmcebeci alyaninannesi1 yok malasef ramazanda benımde ılk olucak bu sene onun ıcın bılgı alıcam bende
benaslindayohum miniksavasciveannesi arkdaşım o çaydan aldı ama wcden çıkamıyordu aşırı ishal olmuştu içemedi, zaten zayıflama çayları içindekiler yüzünden çokta tavsiye edilmiyor en güvenlisi sporla zayıflamak ☺
Hikari Reklam olduğu çok belli bir post içmeyin şöyle şeyleri düzgünce bir diyetisyene gidip diyet yapın. İlle bağırsaklarım çalışsın diyorsanız kayısı çayı da aynı etkiyi yapıyor. Kolay zayıflama diye bir şey yok maalesef
tmcebeci Hikari k.bakmada neyın reklamını yapıcam madalyamı verecekler kullandığım ürünü soledım faydasını gördüğümu açılan post üzerinden
sakinolpelincim Kucukoglummm05 2 ay sonra durtmussunuz bende bekleyeyim bakalım ne olmuş ama hiç güvenmem böyle ürünlere. Bir arkadaşım toz aldı zayıflamak için yemek yemedi sırf onu içti Nescafe gibi bişeydi. Sonra hastalandı doktor a gitti check up yaptırdı heryerinde kitle oluşmuş rahim meme beyin vs takip ediliyor sürekli.