tmcebeci miniksavasciveannesi 14aralıktan berıdır kullanıyorum 83 kıloydum ve suan 60kıloyum ben hem çayını hemde detoks çayını kullanıyorum ve yedıklerıme ıçtıklerıme dikkat edıyorum 7den sonra mecbur kalmadıkça bısey yemıyorum ve sureklı su ıcıyorum rakı kıloma donmeme son 5kılom kaldı hatta
miniksavasciveannesi tmcebeci kac tl suan birde o tortulari icemiyorum kusturuyo beni icmesem olurmu onlari suzgecten gecirsem
alyaninannesi1 tmcebeci bende aldım canım ama ramazanda başlıcam inşallah sen ramazanda kullandın mı hiç orucluyken kullandıysan eğer bilgi verebilir misin nasıl kullandığına dair
tmcebeci miniksavasciveannesi önemli olan aslında o tortusudur benımde aynı şekilde zor ıcıyorum dıbıne gelınce çalkalıyorum ve tek seferde ıcıyorum dıbını şuan fiyatı 265tl şaun çayın fiyatı detoks bıraktım ilk ay içtim sadece ödemlerim gittı
Bebekom22 tmcebeci nerden temin edebilirim o çayı bende çok kilo.aldim ödemelerim de aşırı emzirmede sorun yoksa kullanmak istiyorum
Kucukoglummm05 tmcebeci sizin aldığınız sayfa hangisi acaba ordan alsak bu ürünü. Başka yer güvenilir olmaz diye düşündüm
tmcebeci Bebekom22 0 (501) 366 29 57 ben numarasını yazayım whatsap uzerınden sız mesaj atabılırsınız 2odeme secegenı mevcut bakıt kredı kartı ben kapıda ödeme tercıh edıyorum ürün alınca karttan ödüyorum yanlış bılmıyorsam 3aydan sonra kullanılabılıyor süt arttığı ozellıgı var ama yine sız sorun
Blackcloud tmcebeci Canım ekranın sol üst köşesinde üç çizgi var oraya tıkla orda resim yükle var oradan yükleyebilirsin.
ElisaMom__ tmcebeci Yorumlarında yan etki yazan olmuş canım mide bulantısı baş dönmesi bebekte huzursuzluk vs yaşadın mı
tmcebeci Kucukoglummm05 evet var bana ole soledılet ama ben 5ay olunca kullandım bebegım 5ay emmı çünkü süt arttırıcı özelliği varmış
tmcebeci Ben faydasını gördüm dediğim gıbı düzenlı kullandım bu kadar emin olmasam işe yaramasa atmazdım resım falan keser atardım özellıkle yüzümü kapatmadım net olsun diye herhangı bır kandırmaca olmasın diye bende çok araştırdım ettım ole aldım