omerinannesi0509 Arkadaşlar baştan sütüm yoktu pompalayıp vermek zorunda kaldım. Ara ara emziriyorudum. Şimdi 1 buçuk aylık olduk. Sağıp vermekten bıktım emzirmeye çalışıyorum. Ama çok geliyor sanırım onun yüzünden meme de ağlıyor. Siz nasıl alıştırdınız?
Haribo42 omerinannesi0509 bizimki cok gelince mutlu gelmeyince agliyo😂 valla bu bebeleri anlamak cok zor
Mucizem04 omerinannesi0509 benim de tazyikli geldiği için 3,5 aydın meme reddi yaşıyorum hala geçmedi sağıp veriyorum biberon da almıyor çay kaşığı ile veriyorum Çin işkencesi resmen :)
123123 omerinannesi0509 bununla ilgili sana ınstagramda izmiremzirmedanismani var. Tavsiye ederim güzel tavsiyeler veriyor. Yapman gereken tazyikli memeyi önce sagmak sonra emzirmek. Dilersen sagdigin sütü saklayabilirsin dökmek istemezsen.
omerinannesi0509 Haribo42 kafayı yedirecek bana. 😂 acaba gelmiyor mu diye düşünürken şimdi geliyor ama ağlıyor
omerinannesi0509 Suskun3131 çok sukur canım ama böyle de çok işkence oluyor sürekli pompala canım çıkıyor 😩
omerinannesi0509 Merrmeliss galiba öyle geliyor canım anlayamadım bende tazikli geldiği zaman ne oluyor ki?
omerinannesi0509 hanife82 aldım canım onların gösterdiği gibi düz ters her türlü deniyorum ne zaman ki çekiyor çok diye ses geliyor ağlamaya başlıyor
omerinannesi0509 Mucizem04 ay ciddimisin canım ya biberon niye almıyor Lansinohun biberonunu denedin mi?
Merrmeliss omerinannesi0509 süt hızlı geldiği için bebek rahatsız oluyo haliyle canım.Cok hızlı emdiği için
Mucizem04 omerinannesi0509 yok canım denemedim çünkü normal biberonu çok aç olduğunda 4-5 saniye alıyor sonra bırakıyor içme refleksini yitirmiş sanki ya
Seha omerinannesi0509 canım benim 24 günlük bebek benimde az geliyor diye emmiyor çok şükür yok demiyorum sutum var 100cc çıkıyor 3saatte bir acaba nezman çoğaldı dizin sütünüz