Tomris-Hatun BEYZANUR53 e ben pazartrsi oldum bayada aç tim 9 kupa vurdu hicte bisi olmadi kan sekerin dusmus senin kuzum
TugceArslan BEYZANUR53 Ben de bir kez hacemat yaptırdım. Onda da sizin dediğiniz gibi bayıldım ve o esnada tuhaf sesler çıkarttığımı söyledi kardeşim ve annem. Onlar da yanmdaydı. İnsanlarla konuşup bir tünelden geçtiğimi gördüm hatta. Biri dese inanamazdım ama oldu☺️
BEYZANUR53 TugceArslan sizinki hepten tuhafmis gerçekten ben kendimdeydim Kızılaya kan verirken olan belirtiler ile başladı ilk migde bulantısı oldu abla lokum verdi sekerim düşmüş olabilir diye sinra kulaklarım tıkandı gözlerim hafif karardı tavan döndü sanki bayılırım galiba ben dedim yatırmaya çalıştı beni masaj yaptı kan dolaşımı hızlansin diye korkma korkma bsey yok dedi o sırada korku falan yoktu bende okuduğunu gördüm biseyleri biraz uzandım kısa sürede geçti şükür
herseySeninleguzel11 BEYZANUR53 Benim eşim de son yaptırdığında kendimden geçmişim dedi ama nazardan olduğunu sanmıyorum 😃
Pol34 BEYZANUR53 kan tutmuş olabilir mi? Beni kan tutuyor, tam anlattığınız gibi olur. Önce karın ağrısı sonra söylenenler uğultu şeklinde gelir sonrası kusma hissi terleme sonra kapanış 🫢
-_-hUysUzvetatlikadin BEYZANUR53 seni kan tutmuş olabilir veya tansiyonun düşmüş demek senin bünyene göre değil bence bir daha yaptırma her bünyeye uygun bişey değil ciddi rahatsızlığın yoksa yani
BEYZANUR53 -_-hUysUzvetatlikadin halsizlik çok fazla kolum kaldırmak yemek yapmak falan istemiyorum malesef enerji veriyor diye yaptırdım
-_-hUysUzvetatlikadin BEYZANUR53 ooo acaba dozu mu fazla kaçtı ay hemen kan yapıcı şeyler tüket madem halsizlik iyi değil yani insan işte bir yerden iyi olayım diye her yolu deniyor ama dediğim gibi bence bir daha yaptırma geçmiş olsun
koalamiyim Ben kan bağışı yaptığımda bikaç gün iyi hissediyordum kendimi, daha rahat uykuya dalıyordum onun gibi bi şey mi acaba yoksa farklı etkileri mi var? Bizzat yaptırıp fayda görenler varsa yazsın lütfen babam da yaptırmak istiyor merak ediyorum 🙈
BEYZANUR53 koalamiyim internetten bakınca faydaları saymakla bitmiyor efendimiz onermisse vardır bi hikmeti elbet şifa Allahtan bekliyorum sifami
Ebruuu641 koalamiyim inanılmaz sakinliyorsunuz psikolojik ruhsal bir fayda olarak bunu söyleyebilirim normalde sinirli biriyimdir yaptırdıktan sonra bir süre pamuk.. sağlık açısından gördüğümüz faydaları ise buraya yazmakla bitmez
Ebruuu641 Minnakelifim her kupa 20 tl şuan gittiğim abla.. daha öncesinde acık kazıklanmışım:) sadece çizilirken biraz acıyor sonra hiçbir şey yok işlem sonrası da öyle birşey hissetmiyorsunuz. Ben doğduğundan beri yaptırıyorum miniğime