Kuzeymomss emremine99 Yanıma hiç alıştırmadım, hasta olduğu zamanlar bazen ortamıza alıyoruz. Onun dışında hep beşiğinde yatar, 10 ay 21 günlük
emremine99 Kuzeymomss en iyisi canım böyle devem edin biz akistirdik ara sıra kalkıyor yanına yatuyorun sonra bn geri kalkiuorum
Nevinmurat emremine99 10 aylik oldu oglum benimle yatıyor. Eşim rahatsiz oluyor doye tv ozdasinda yatar ,o cocugu beşiğe alıştıralım ben burada yatayim diyor ama kabul etmiyorum. Çünkü bebegim uykusunda emiyor sonra mışıl mışıl uykusu bölünmeden uyuyor. Bebegim daha önemli
Uffsananebeslk emremine99 asla tahammül edemiyorum ama koca yatakta rahat yatmakta fena değilmiş😂 ama bizim bebe anne yanında yatıyor
hayal_perest emremine99 2 yaşına kadar beşikte yatırdım sonra aramıza aldık 1 2 ay ondan sonra yer yatağı açtım yatak odamızda peteğin önünde yatıyor. Yaza oda yapıp odasını ayırıcam
emremine99 hayal_perest anladım canım benim bilmiyorum ama bn nedense ayrı oda yatırma düşüncesi yok ya
hayal_perest emremine99 eninde sonunda ayrı yatacak ama daha sizinki küçük. Yaşını geçtikten sonra ayrı odaya ayırırsın
findikbrnlu0_ emremine99 oğlum 3 aylık eşimle birlikte yatıyoruz oğlum ayrı yatıyor bence siz kızınızı kendi yatağına alıştırın 🙂
Nevinmurat emremine99 Bunun zamanı var zamanı gelince alısacak zaten . Ama şuan değil bizde durumlar böyle
Uykusuzhergeceeee Birkucukeylulmeselesi hisler önemli tabii ki de 2,5 yaşına girmiş ne zamana kadar aynı yatakta yatacaksınız? Gece uykusuna dalarken yatın yanına dalınca odanıza gidin
Birkucukeylulmeselesi Uykusuzhergeceeee yatıracak yatak yok oda yok napıcaz acaba boş odaya döşşek atıp orda mı yatsın ani bi deprem abında vs nasıl ulaşıcam çocuğuma yatak odasında da asla beşik sığmıyor oğlumun beşiği var o yüzden aramızda yatıyor birazda mecburuz
Gulbiye emremine99 iki kıIm var ikisinide hiç yanıma almadım aynı odada yataklarında yattılar eşimle yataklarımızı ayırmadık hiç bence cocuğunuzu yatağında yatmaya alıştırın
Aysegizem1 emremine99 benim de kızım 2 yaşında aramızda yatmak istiyor rahat edemiyoruz asla ama, kesinlikle ayrı yatmıyoruz eşim bazen küçük yerde sıkış pıkış yatıyor üzülüyorum hatta, ama hepimiz beraber sarılıp yatıyoruz ♥️🌺