Ben edebiyat öğretmenliği mezunuyum. Sadece bir yıl hazırlandım KPSS’ye dersaneye bile gittim ama sınavda cakıldım. Hatta sınav anında vatandaşlık bölümünde ağlamaya başladım:( çok çok kötüydü eve geldiğim gibi çözdüğüm tüm kitaplarımı poşetleyip kağıt toplayıcılara verdim. Dershanelere özel okullara başvurdum. Özel sektör maceram başladı. Bu dönemde hiç hazırlanmadım KPSS’ye. İki yıl dersanede Türkçe öğretmenliği yaptım sonra özel bi okula geçtim. Kendimi çok geliştirdim orada. Nispeten de rahattım. Bebek olunca mesleğe ara verdim. Şimdi özel sektörde büyük bir çevrem var. Neredeyse çevremdeki her kolejlerde çalışan bir tanıdığım bir arkadaşım var. Adımı duyurdum okullar kendileri arıyordu beni bir ara.. şimdi herkese haber vereceğim eylülde işe başlamak istiyorum diye ama bir yandan da KPSS’ye hazırlansam mı diyorum. Atanan arkadaşlarım çok rahat. Maaş olarak atananlara yakın alacağım tecrübemden dolayı ama işte en iyi kolej bile devletten iyi değil gibi geliyor. Ama ben yeri geliyor dişimi fırçalayamıyorum nasıl ders çalışayım? emzirirken zor kitap okuyorum. Onun dışında ev işleri bebeğim vs derken yetemiyorum bile..
Gk ,gy ,eğitim bilimleri ,alan, mülakat çok uzun bir yolculuk :/ hayırlısı olsun herkes için