Boncuk1421_ mervemir- bende alan çalışmak istiyorum 3 5 soru yaparsan bile puanı yüksek oluyor diyorlar napcsm bilemedim bende
mervemir- Boncuk1421_ zamanında yaptım 75 aldım p48den falan ama işe yaramadı hiç 85 alan arkadaşlarım bile atanamadı malesef çok yapıp yüksek almak lazım ama iktisat falan unuttum hep kalmadı kafada keşke yapabilsek inşallah sen yaparsın 🤲🏻
Yigitinannesi0312 Mugetokmak bebeğiniz ne kadar benim üç buçuk aylık biraz daaha toparlayinca başlamak istiyorum
MeteYmen_Annesi 1 yaşında ikizlerim var nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum düzen yok düzenimiz olsa tamam bu saati ayırırım diyorum ama napıcam bilmiyorum çok da istiyorum aslında ay napıcam ben
Mugetokmak MeteYmen_Annesi yaa ben bile 3 yaşında olcaz ve yeni karar verip cesaret edebildim ikiz annesinin işi çok daha zor olmalı tabiki hiçbir şey imkansız değil ama imkanınız varsa biraz daha beklemenizi tavsiye ederim 😊
newmom15 mervemir- bende iktisat mezunuyum a grubunu çok istiyorum da imkansız giyip sanırım gy gk tek yapicam
biricikbebegim Mugetokmak Allah yardımcımiz olsun bende çok istiyorum başlamayi lisans mezunuyum bebeğim bir yasinda artık kendimi hazır hissediyorum
Mugetokmak biricikbebegim ne zaman hazır hissedersen kendini ve bebeğini bir düzene koyup başla hiç vakit kaybetme ertelemekle hiçbir şey geçmiyo elimize ve sen bebeğine değil onun sana ayak uydurmasını sağla kendi düzenine o eşlik etsin herşey senin için daha kolay olur inşallah başarılar diliyorum şimdiden 😊
anestod Mugetokmak korkutmasın sizi ama çok emek istediği kesin. Sıfır tarihle bir yılda iki boşum vardı. Yaparsınız.
Mugetokmak Bsraak evet evet baya araştırdım bende öyle karar verdim kitaplarımı da benim hocam yayınlarından aldım
Mugetokmak ikizannesi4242 Amiin inşallah hedefleyen herkes ulaşır istediği yere gelir. Haziran da tam 3 yaşında olacak inşallah
Mugetokmak Sahrabalam çalışmadan 62 aldıysanız çalışırsanız neden 70 olmasın inancınızı kaybetmeyin asla
Lavantakokusuuu Mugetokmak geçen sene girdim bebeğim küçüktü hic çalışmadan 70 aldım oturdum gel gelelim atama VS yok