Haticemustafa34 Bebeğim 7 aylık dün geceden beri ateşleniyor kulağını tutuyor ağlıyor öksürük buruk akıntısı vs. yok. Calpol veriyorum düşüyor birkaç saat sonra geri çıkıyor nasıl düşürebilirim ateşini
Duyulurum Haticemustafa34 inatçı ateşi varsa bakteriyel enfeksiyon olabilir doktora gitmenizi tavsiye ederim. Çorabına limon suyu sıkmak öneriliyor ama o da sadece hafif durumlarda geçiriyor. Odayı serin tutun çok fazla giydirmeyin ateşi olmadığında dahi çok fazla giydirmeyin. Çok geçmiş olsun
Gamzeeyigun Haticemustafa34 koltuk altı ve diz kapağının arkasına çok soğuk olmayacak şekilde nemli bez koyun ateşi düşene kadar, ılık bi banyo yaptırın fazla kalın giydirmeyin çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir 🤲🏻
Annem-65 Haticemustafa34 şuan Benim de bebeğinin ateşi var dün gece den beri 38-39 düşüp geri çıkıyor sirkeli su düşürüyor altına ıslak havlu seriyirum düşürmeye yardımcı oluyor canım
Tugceonrdml_ Haticemustafa34 enfeksiyon vardır muhtemelen kulağını tutuyorsa ya dışı çıkacak yada kulakları agriyordur
Haticemustafa34 Annem-65 elma sirkesi olur mu ? Ne kadar sirkeye ne kadar su katacağım tüm vücuduna mı yapıcam
papatyam-34 Haticemustafa34 Sirke ateşi çıkarır derler sirke önerilmez bence sirke yapmayın onun yerine pamukları ıslatıp diz arkalarına kol eklem yerlerine koyun kafasına koyun üzeri de ince olsun çok geçmiş olsun ❤️🩹 Eğer pamuk vs koydurmuyorsa ara ara yüzünü falan yıkayın iyi gelir inşallah 🙏🏽
Annem-65 papatyam-34 valla ben ikidir deniyorum düşüyor çok şükür ama her Bebek aynı değil bu yüzden önermekte çekindim ama annem hep bize öyle yapardı bende ondan görmüştüm
Bebegimm1 Haticemustafa34 düşmüyorsa başka bir nedeni vardır doktora gidin benm bebeğimin ateşi düşmeyince akşamına doktora götürmüştüm doktor düşmüyorsa evde düşürmeye çalışma demişti bogazlarından dolayı ateşi yükseliyormuş hiç bir belirti yoktu