AseLBebek26 benim tansiyon rahatsızlığım olduğu için ben erken kesmeye karar verdim 1yaşıma girdiğinde gece memesini azaltmaya başladım 5 defa emmek için uyanıyorsa ilk uyanmasına su verip kucağıma alıp sakinleştirir artık sütü gece esmersen midene ve kulaklarına zarar vereceğini söyledi doktorumuz ben sabah sana anlatmıştım hatrladın mı? Diyerek kucağımda sakinleştirir uyuttum bu böyle 1 hafta sürmüştü sonra 4ü 3e düşürdüm sonra 2ye sonra gece memesini bırakmıştı. Gündüz bol bol dışarı çıkararak ve sürekli sevdiği besinlerle meşgul ederek azalttım elma, armut dilimleyip koyuyordum kurabiye yapıyordum, öğün aralarını hep dolu dolu geçiyorduk ve kesinlikle bir destek şart ben bir oyun ablası ile anlaşmıştık 2 saat onunla aktivite ler yapıyordu sonra uyutuyorum çok yorulmuş oluyordu böyle böyle gündüz emmesini bırakmıştım beni en çok korkutan akşam uykuya geçiş sürecimiz, 18.00 de akşam yemeğini yiyor 20.00 da banyo ediyor sonra meme emip uyuyordu vermemek mümkün değildi çünkü hemen ağlamaya geçiyordu birgün dışarıdan geldik ve mecburen akşam yemeği ve banyo arasına da sadece 1 saat olabildi ve banyo etti, pijamalarını giydi ve memeyi verdiğimde istemedi, yanına uzandım kafamın üstüne yattı saçlarımla oynadı ve uykuya daldı şok oldum ertesi gün yine aynı şekilde yaptım ve yine aynısı oldu böylelikle bırakmış olduk, bu süreç biz de 4 ay sürdü.