Acemianne1907 Bizimhikayemiz ay siz beni güldürdünüz Rabbim de sizi güldürsün inşallah 🤗🤗🤗😂😂😂 tamamen bebeğinize odaklı yapmalısınız yemek düzeninize gazlı gıdalar ve içecekler tüketmeyin
Acemianne1907 Bizimhikayemiz mesela bakliyat grubu çoğu nohut fasulye mercimek süt ve süt ürünleri gazlı içecekler kola fanta felan en doğrusunu doktorunuz bilecektir lütfen danışın :)
Aenia Bizimhikayemiz Yani bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası,osursun da nasıl olduğu fark etmez bence 😅
-_-hUysUzvetatlikadin Bizimhikayemiz Allah seni😅 hiç güleceğim yoktu koz normal ne güzel asıl çıkaramasa çok büyük problem ama ayaklarından soğuk aldıysa o yapabilir. Biraz sıcak tutmaya çalış. Kokuda tükettiği şeylerdendir emziriyorsan baharatlı tüketiyorsan oluyormuş baharat koku yapar büyük insan içinde bebek içinde geçerli
Aenia Bizimhikayemiz Anne sütü alan bebeklerde 10gune kadar normalmiş. Mama ise 1 hafta diyorlar. Benim bebeğim de 3.4 güne bir anca yapar 😊
CankizimRavzam Bizimhikayemiz anne sütü alıyorsa ve sizde cikolata tarzı abur cubur yerseniz bebede efsane bir gaz yapıyor ve acayip kokuyor tecrübe ile sabit 😅 Ama yinede bir doktora gösterin alerjik olabilir
Ayse-nur123 26 gunlugunuz daha bı gaz yapsa diye dört gözle bekliyoruz krize gırıyor yapamayınca saatlerce aglıyor kullanmadık yag ılac kalmadı banamısın demedık keske bizimkide yapsa rahat rahat
aren3521 Bizimhikayemiz merhaba 1 aylık oğlumda da bu belirtiler var sonradan süt alerjisi çıkmış sizde sanırım . Belirtileri neydi nasıl anladınız