Ysgl26 Bizimhikayemiz hahah ay hiç güleceğm yoktu sabah sabah.. ne güzel işte gazını çıkarıyo.. kaç aylık,?
Aenia Bizimhikayemiz Sanirim belirli bir aydan sonra kokmaya basliyor ,3 aylık evin ısısında veya üst giydirisimde bir fark olmamasına rağmen inceden bir koku bırakıyor 😂
Anneko Bizimhikayemiz kız biz o aylarda çocuk osursun diye namaz kilacaktik neredeyse bırak osursun bacım bir osuruk bin derde deva derler 🤣
Bizimhikayemiz Ysgl26 1 aylik 3 günlük ama ben böyle bi bebek gormedim sürekli osuruyor mama yerken bile sıkıyor kendini
tatlibiranneo Bizimhikayemiz ay sevinmen gerekirken Allahım neler yaşadım o aylarda bi gaz cıkarsın diye çocuk mahvoluyordu bi gazı volkana kadar
Aenia Bizimhikayemiz Yani bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası,osursun da nasıl olduğu fark etmez bence 😅
Bssraa2 Bizimhikayemiz benm bebekte osursın diye şekilden sekile girdim 😀 ay inşallah hep böyle olur gazını çıkarır yoksa gazlı bebek çok zor
[silindi] Bizimhikayemiz sanırım kokması normal değil. Yalnızca anne sütü alıyorsa normal değil. Doktorunuza danışmanız daha doğru olacaktır. Besin alerjisi de olabilir çünkü
Beraninannesii Bizimhikayemiz Benim oğlumda öyleydi gazlı bir bebekti çok afedersiniz hep pırt pırt yapardı 😅 ama sancı cekmezdi o yönden iyi oluyor 😅
Bizimhikayemiz [silindi] mama da veriyorum aslında hep soyledim gazli olduğunu mamasini değiştirdik alerji önleyici mama kullaniyoruz
Mutluannee0301 Bizimhikayemiz valla canım onun İÇİN alerji için biz ayrı bir gaz damlası verdi şuan adını hatırlamıyorum ama onu sorabilirsin bi doktoruna istersen
CankizimRavzam Bizimhikayemiz anne sütü alıyorsa ve sizde cikolata tarzı abur cubur yerseniz bebede efsane bir gaz yapıyor ve acayip kokuyor tecrübe ile sabit 😅 Ama yinede bir doktora gösterin alerjik olabilir