esinaltintaas Hanımlar merhaba beyaz kıyafetler ve renkliler için güzel bir leke çıkarıcı öneriniz var mı? Lekeler ne yapsam çıkmıyor renkliler için rengini soldurmaması önemli benim için
Kerem_k1 esinaltintaas vanish cosla kullanıyorum senelerdir çok memnunum. Ya bi kovada suyun içinde bekletip sonra yıkıyorum yada lekelerin üstüne döküp makinaya atıyorum hemen.
_mom30 esinaltintaas Valla ben hersyi denedim gecirmedi ama baby me hem ucuz hem efsane guzel lekeleri cikardi
esinaltintaas Kerem_k1 bende var dediğiniz gibi yapıyorum ama bazı lekeler çıkıyor ama çoğunlukla kalıyor
nescafebagimlisi Eysar ay evet ebebek yorumları okudum ve aldım hem sprey hem bidon , bebeğimin çok hosuma giden bir tulumunda leke vardı ıslayıp döktüm attım makineye geçmiş , koltuk örtüsündeki yağ lekesini de deneyeceğim
esinaltintaas Eysar renkli kıyafetlerdede kullanılır mı? Şu üstünde çamaşır suyu tozu yazan mı bahsettiğiniz
-_-hUysUzvetatlikadin esinaltintaas bende burada böyle benzer post açtım öğrendim baby me nin leke çıkarıcısı ve yine baby me nin çamaşır suyu tozu on numara. Vanish pembe sıvı da müthiş ama bana alerji yaptı dikkat et derim. İnan ne markalar aldım bir tek çamaşır suyu tozu çıkarttı çamaşır sodası da baya işe yarar güzel ama o da maalesef kaşındırdı bizi he birde eski usül beyazlara çamaşır çividi kullanıyorum bazen
papatyamm_ esinaltintaas amway ürünlerini kullanıyorum, özelllikle temiz içerikli olduğu için ve bebek deterjanıda var. Ama leke için çamaşır beyazlatıcısı ve yaka spreyi çok çok etkili yağlı lekelerde bile hatta halı koltuk her yerde kullanıyorum.
Kerem_k1 esinaltintaas ben hiç sorun yaşamadım, belki lekeden lekeyi fark vardır. Ek gıda dönemine girsiğimizden beri kıyafetler halılar hep batıyor ve hep onla temizliyorum. Boş sprey şişesine koydum hatta lekelere sıkıyorum. Normalde de senelerdir annemin evinde de kullandık.
esinaltintaas Momychallange bende en çok bunu merak ediyorum beyazda bir şekilde geçiriyorum ama renklide olmuyor ve renk soluyor çok uğraşınca
nescafebagimlisi esinaltintaas yani ben bi defa kullandım daha yeni aldım tulum maviydi birşey olmadı
Melayke- esinaltintaas kosla vanish çok iyi kaka lekelerini günler geçse de üstüne döküp çitiler gibi yapıyorum atıyorum makineye tertemiz oluyor
papatyamm_ esinaltintaas beyazlatıcıyı kullandım solma yapmadı tekrardan sorarım emin olmak için ama yaka spreyi daha çok inatcı yağlı lekelerde birebir ve tüm renklerde etkili stokları bile hemen tükeniyor hemen gelmiyor
-_-hUysUzvetatlikadin esinaltintaas ben kullandım makinede tıkarken bir kapak deterjan görüne döküyorum ama direk suda bekletirken kumaştan kumaşa değişebiliyor