Cananalpaslan Bebeğim 9.5 aylık ve hiç diş çıkarmadı. Bu durumda olan var mı acaba? Normal mi? Sizin bebekleriniz ilk dişi ne zaman cıkardı?
Feyzosumunannesi Cananalpaslan normal tabikide. Bebeğim 10 ay 3 günlük henüz dışı yok doktorumuz 18. Aya kadar normal dedi
MillenialMom Cananalpaslan ilk 12 ay çıkarmaması normal diye biliyorum, oğlum 5.5 aylık alttan iki dişi çıkıyor ama çok eziyetli ve bence çok erken ayına göre
Denizkrgz038 Cananalpaslan 4 ay 3 günlük oğlum 3 gün önce ilk disini çıkardı hepimiz şok olduk ailecek. Foruma falanda sorduğumda 6 aydan önce bekleme demişlerdi. Her bebek farklıymış. Bazısı 9 ayda bazısı 6 ayda çıkarır diyorlar. 4 biraz erken oldu ama artık yapacak bir sey yok. Silikon göğüs kalkanı kullanicam mecbur.
Cananalpaslan Feyzosumunannesi ya öyle mi bende 12 aydan sonra tiroid hormonlarına bakılıyor diye duymuştum
Mervaymn MillenialMom benim kızım da 5.5 aylık sürekli dişi çıkmadı ama sürekli kaşınıyor be bulsa ağzına götürüp diş etlerini kaşıyor bide kaç gündür huzursuz uykusuz diş mi çıkartacak acaba
Ar33_enoz MillenialMom benim kızım maşallah hiç bir tepki vermeden ikisini birden 4.5 aylıkken çıkardı şuan 7 aylık başka çıkan yok.
Meliha17 Denizkrgz038 3 ay 11 günlüğüz ilk belirtileriniz neydi 2. Aydan beri diş Çıkarma belirtilerimiz var doktor çöm erken başlamış demişti bu hafta iyice huzursuzluğu arttı atak haftasında değiliz 4. Ayı dişle mi karşılayacağız diye düşünmeye başladım ben de ama etrafımda hiç bu kadar erken diş çıkaran yok
DilosCe Cananalpaslan her bebek Farklı kızımın doktoru 12 aya kadar normal çıkmaması demişti içinizi ferah tutun
Papatyam__ Cananalpaslan 1 yaşına kadar normal dedi doktor. Şu an neler çekiyoruz bilseniz… 9 ay 22 günlük… Geçen hafta 4 gün ateş… Yanında bi de öksürük burun akıntısı… İştahsızlık uykusuzluk meme reddi… Bunca hastalığa aşırı hareketlilik… Şimdi iyileşti bu defa da eskiden ısırırdı ama şimdi eline ne geçerse aşırı sert ve hızlı hızlı ısırma var hatta sabah çok erken uyandık ve benim parmaklarımı ısırmak istedi sızlayana kadar ısırdı 🥺 o iyi olsun da gerisi önemli değil ama bir an önce çıksa çok mutlu olcam o da çok sancı çekiyor farkındayım …😔 Bu arada gerçek mi bilmiyorum ama çevremde dişi geç çıkanlarınki daha sağlam hep 😅 tek avuntum bu 😅
aslankus Papatyam__ aynı durumdayız 😭 9. Aya girdi oğlum dört gündür tıkanıklık iştahsızlık mememi asla ağzına sürmüyor sündü resmen 🥹 Ve bir tane bile dişimiz yok 🙈 görünüyolar resmen ama damaktan dışarı çıkmıyorlar 🥹
Svgcarim Kızlar benim oğlum da 9 aylık hiç dişi yok daha. Ama dünden beridir ishal diş ishali olup olmadığını nasıl anlarız. Dişlerine baktım kabartı felan yok. İlk bebeğim anlamıyorum acaba hasta mı oldu diyorum ama genel hali iyi
raziye2104 10 ay 11 günlük sanırım diş çıkarma arefesindeyiz eller sürekli ağızda, huzursuz ve uykusuz, sadece baş bölgesinde ateşlenme var ama vücudu normal arada kuru öksürük umarım biran önce patlar dişler
Sinemmmonurr Kızım 9 aylık alttan 2 diş çıkmıştı. Şimdi üst yanlardan 2 tane geldi. Normalde altta çıkanların tam üstünden gelmesi gerekmiyor mu
Arastos2022 Sinemmmonurr ayyy işte bizim ki de öyle 🤣 bizden birini buldum çok şaşırdım evde bi vampir dolaşıyor doktora sorduğunda olabiliyor dedi ne alaka ama 🤣