uygararas123 Kızlar bebişlerinizde aranızda geçiren var mı neler yapmam gerekiyor dört buçuk aylık bebeğim doktor antibiyotik verdi kullanmalı mıyım sizler nasıl atlattınız yardımcı olur musunuz
Sedakbyk uygararas123 cumartesı gecesı 40 derece atesle acıle gıttık adenovırus olmus dedı doktor,bogaz ve kulaklarda kızarıklık var dedı antobıyotık kullandı kızım 4 gun sonra gectı gecmıs olsun
Annesininpasisi-07 uygararas123 çok zor oluyor o ya benim kızım 5 yaşında geçirmişti temizliğe çok dikkat etmek lazım
Besraesin uygararas123 o virusu bılmıyordum bugun sabah doktora gittik öksürük burun tıkanıklıgı vardı salgın var dedi suan atesımız var kulakta enfeksiyon oldugunu ve boğazda kızarıklık var hafıf dedi antibiyotik basladık belırtıler bunlar mı
uygararas123 -Mucizem çok teşekkür tüm anneler dikkat edin salgın varmış acile gelen bebekler hep bu virüse yakalanmış kalabalık ortamlara sokmayın ve şu salgın geçene kadar misafir kabul etmeyin asla
uygararas123 -Mucizem rota virüs aşısı yaptırdınız mı biz yaptırdığımız için biraz daha ev usülü atlatıyoruz belirtileri boğazda kızarıklık şişlik ishal yüksek ateş 39. Buçuktan zor düşürdüler hastanede öksürük hapşırma ve burun tıkanıklığı
Mom_dery Arkadaşımın bebeği olmuştu 3 gün hastanede yatmıştı doktor verdiyse tabi ki kullanmalısınız ciddi ishal yapar susuzluk yapar bol bol emzirin bebeğinizi
uygararas123 Mom_dery emziriyorum bol bol ishal zaten şuan ateş var ama çok şükür düşürdüler hastanede
uygararas123 Sedakbyk çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun o zaman antibiyotik vereyim bende küçük diye vermek istemiyorum ama başka türlü de geçmicek sanırım
-Mucizem uygararas123 Yaptirmamistik ama benim bebegim 17 aylık yani su vs de içtiği için sıvı aldı bol bol o şekilde geçirdi baya iştahsızdı sadece su ve emzirme ile devam etti nerdeyse hastalığı boyunca sizinde çabucak geçer inşallah geçmiş olsun tekrardan
uygararas123 uygararas123 sağlıklaştırma ve doktor bana bilgi vermedi antibiyoktik ne kadar veriyorsunuz içinden çıkan ölçekle mi