hhacerozer Minico bence bu elektronik işi biraz şans işi o yüzden ben onda karar verdim irobot var bide ona bakın isterseniz onda pek kötü yorum yok
Minico hhacerozer Gerçekten öyle çoğu yorum olumlu ama olumsuzda mevcut siz internetten mı almıştınız ürünü
tasyan Minico Çok araştırdım. Xiaomi mop 2 ultra aldım. ama bütçeniz uygun değilse xiaomi mop 2 alabilirsiniz.
Arzu_Doruk Minico Roborock s7 mükemmel ben çok memnunum halı algılama özelliği var halı da paspası kaldırıyor zemine gelince siliyor iyi ki almışım ☺️
Arzu_Doruk Berikoko ben yok diye biliyorum mediamarkt ta sadece bu s7 de bu özellik var dedi Roborock başka modelindede yokmuş halıyı süpürüyor zemine inince siliyor halı da paspas havada duruyor halı ıslanmıyor ben çok memnunum bi bakmanızı öneririm
Berikoko Arzu_Doruk teşekkürler bakayım diğerleri halıları nemli ıslak yapıyormuş o yüzden söylediğiniz mantıklı geldi
ceylanguller Minico xiomi ile aynı onun magazasında satılıyor aynı fabrikasyon. ben v3 ünü kullanıyorum memnunum alırken arastırmıstım baya roborok ile aynı özellikte idi muadiliydi