starwomen Dilekkkk19 normal. Emekleme bir gelişim basamağı değil diyor doktorlar korkmayın. Kızım 9. Ayında emekledi
twofruits Dilekkkk19 3 kardeşiz hiç birimiz emeklememişiz oğlum da emeklemez zannediyordum 11 aylıkken sürünmeye sonra emeklemeye başladı her bebek bir değil dışarıdaki seslere tıkayın kulağınızı canınızı sıktığınıza değmez
Delimineaaa Dilekkkk19 11 aylıktı emekledi oğlum normal bazı bebekler hiç emeklemez örneğin yeğenim hiç emeklemedi benim
Dilekkkk19 starwomen tesekkur ederim iste çevreden emeklemedimi hala felan biraz böyle şeyler duyunca ister istemez endiseleniyorum
Dilekkkk19 Ugurluyolum normal yani çevrem sürekli bu çocuk neden emeklemiyor çoktan emeklemesi gerekiyodu felan diyolar bende merak ettim
starwomen Dilekkkk19 endişelenmeyin. Çevremiz alışmış emekleme, yürüme diye ama öyle bir şart yok korkmayın :)
Lylasl Sibel22- benim de 13 aylık ne emekliyor ne dönüyor sadece oturuyor onda da çok iyi değil korkup hastaneye götürdük beyin emarı çektik çok şükür sıkıntı yokmuş ama korkuyorum yine de
Sibel22- Dilekkkk19 e tabi canı sağolsun bebeğimin 😍 ne yapalım anne yüreği her şeye üzülüp duruyoruz🤷♀️
Dilekkkk19 twofruits haklısınız ama insanın canı ister istemez sıkılıyor içimi rahatlattınız Rabbim evlatlarımızı korusun sağlık versin inşAllah 😊
Hndnzi Lylasl benimkide nerdeyse 15 aylık ne emekleme ne yürüme hiçbişey ypk bizde nörologa götürmüştük ultrasonla baktı 9 aylıkken bişey göremedi mr çektirmek istemedim
Sibel22- Lylasl neyden korkuyorsunuz ? Benim ilk bebeğim yalnız büyüttüm yüzüstü yatırmaktan çok çekindim o yüzden oğlum büyüdükçe yüzüstü durmak istemedi hala sevmiyor . O yüzden hareket etmekten korkuyor . Fizik tedaviye götürsem diye düşünüyordum ben de .
Tosbiktosbikk Dilekkkk19 9 aylikken emekledi amA her bebek emekliycek diye bisey yok cevreyi cok takmayin
Ekinveannesi Dilekkkk19 oğlum dün 1 yaşına girdi. Yaklaşık 3-4 gündür emeklemeye başladı. Normal yani merak etmeyin.
Dilekkkk19 Ekinveannesi biraz olsun cevaplarla içim ferahlafı her çocuk kendine özel gerçi bakalım hala emeklememekte ısrarscıyız ama örümcekle gezmeyi çok seviyor yürüttugümüzdede çok mutlu