2018istanbul Tokiden kura çıkanlar hangi şehirden çıktı yazsın 🤗Toki İstanbul tuzla kuraları da bugün başladı ben 1 nisanda başlıcak olan Başakşehir Esenler kurasını bekliyorum hayırlısı olsun inş 🙏
Ecemilay 2018istanbul Malatya tokileri merkez iptal edildi bütün herkese deprem konutları yapılacak 😔
iki_prens_annesi 2018istanbul bnde Arnavutköy bekliyodum esim gidip oarayi cekti neymis yalan dolan diye 🙄🙈
2018istanbul iki_prens_annesi nasıl yani anlamadım Arnavutköy Esenler ya da Başakşehir üçünden biri çıkarsa kura da çıkacak 🤷♀️
sarmaliklahana iki_prens_annesi kaynım Yalova da a girmişti. Bizden habersiz parayı cekmiş ve kurada ismii cıktı fakat e devletde iptal gözüküyor çünkü sebep parayı cekmesi 🤦 Delirdik tabiii hangi akılla cekıyorsun diye ama nasip olmayınca olmuyor işte. Kurada cıkanlar da sonrasında kontrolden geciyor yani iptaller oluyor yedeklere hak tanınıyor 🤷
iki_prens_annesi 2018istanbul yani baswuru ucretini cekti ne red edilenlerde nede kabul edilenler listesinde adim yoktu esimde guwen olmz diyip parayi cekti
erseerse 2018istanbul bizde başakşehir bekliyoruz 🥰 ama üçünden biri olacağı nasıl belli olacak anlamadım. Artık oda nasip mi :) şu an Başakşehir de oturuyoruz işimiz de burada ona göre burada çıkma ihtimali mi olacak? Arnavutköy ya da esenler istemiyoruz 🙈 aslında arsaya da yazıldık onu daha çok istiyoruz kullanışlı bir yer olacaksa 🥰
2018istanbul erseerse aynen hangisi çıkarsa artık inş çıkar biri 🙈 hangi kat kaç artı kaç hepsi sürpriz😅
Alya-Sena 2018istanbul ben tuzlayi bekliyorm bugun izledm kurayi muhtemelen pazartesi acklanir bnm oldugum kategori
Nevbahar 2018istanbul bizede 4sene once cikti basaksehir(kayasehir) de hala tasinmayi bekliyoriz pandemi vs derken bi bitmedi ev 🤦🏽😂
[silindi] Nevbahar ben kayaşehirin ilk yerleşenlerindenim, evlendim bursaya geldim. her aileme gittiğimde içim gidiyor burada ne güzel ne rahat çocuk büyütülürdü diye 🥲 allah huzurla oturmanızı nasip etsin🌺
Nevbahar erseerse aaa komsu oluyoruz yani :))) Ya bisey sorucam size ve diger arkadaslara bilgisi olan varaa benide bigilendirirse sevinirim.. Ev sahipleri 2sene boyunca evde oturmak zorundami. Ev tesliminden sonra kiraya veremiyor muyuz ??
bebekece Nevbahar kiraya veriliyor özellikle araştırmıştım cünkü bize cok uzak yerler bi süre gitmeyi düşünmüyoruz kiraya verilebiliyor Şimdi farkettim öyle bir yazmışımki sanki çıkmış ahahahahha başakşehirş bekliyoruz bizde bakalım😂
2018istanbul iki_prens_annesi ya iyice emin olduktan sonra çekseydiniz hayırlısı olsun inş daha güzeli olur sizin için biz de bekliyoruz ama işte belki de çıkmıcak bi umut bekliyoruz 🤷♀️
erseerse iki_prens_annesi ben kiracıyım :) ev teslim edilince kiraya geldim direk daha site bile boştu