Nurdiri turkaninalli acıkınca yer ve bu çocuk aç diye iki kitap var hepsi burada da fiyatları çok uygun o kitaplara bakabilirsiniz
aslnur Yani hep püre halinde verdim çok aç olduğu zaman bile reddediyor bazen onu anlamıyorum moralim bozuluyor ona iyi bakamıyorum mu acaba diyorum kendime ev işleri malum iki öğün veriyorum çay bardağı kadar yiyor zaten
birtutambilgi Ggulmez benim bebeğim de 6 ay 9 günlük daha tadimlardayim siz ne zaman başladınız da bunları veriyorsunuz maşallah
Svg_ AyEmRa ben aldım organik irmik tam pirinç unu falan ama irmik kabızlık yaptım yulafla yola devam
Pinar02 ilaydaden ahsenannesi7554 Ggulmez Benim bebegim 5 aylik tadimlik veriyorum cay kasigiyla yeni basladim ama pisik oldu acaba yediklerindenmi ilkkez oldu normalde yoktu sizdede oldumu alerjik durum olursami oluyo acaba nasil anlaya bilirim alerji olursa
GBysls ahsenannesi7554 rica etsem listenizi benimlede paylaşabilir misiniz. Bulunduğum bölgede doktorlar liste vermiyor hiç bir açıklama yapmıyor kaç tane doktora gittim başarılı olamadım. Benimde bebeğim 5 aylık anne sütü almıyor mama yiyor bu nedenle ek gıdaya başlayabilirsin dedi doktorumuz ama ne yedireceğim konusunda açıklama yapmıyor. Hazır kaşık mamalarına yönlendiriyor onuda ben istemiyorum açıkçası
Senem_sygl01 aslnur ben açken veriyorum zaten karnı tok oluyor olunca yemiyor bizde mama ile besleniyoruz
Ciceek turkaninalli ben de bugün yeşil soğanlı tatlı kırmızı biberli omlet yaptım yanında keçi peyniri keçiboynuzu pekmezi muz verdim biraz da zeytin ezmesi 😋
66arasim Ardenikoo Bebeğiniz ne kadarlik Bende çilek vercektim sağlık ocağı vermeyin dedi alerji yapiyormuş galiba kararsız kaldım
Zeynep1993 Bizim ek gıda iyi gidiyordu tam pütürlü verecektim ki neredeyse şu 3 haftadır bişey yemiyor,oğlumun dişi çıkıyor o yüzden sanırım daha ne kadar devam eder acaba siz bu süreçte neler yaptınız?