Elo8 Kızlar 8 gün oldu doğum yapalı şeyimdeki dikişler çok acıyo geçmek bilmedi ne zaman geçer sizce? 🥺
Ronron Elo8 bende 7 ay önce normal doğum yaptım benimde çok acıyrdu yanıyordu resmen ben kurutma makinesiyle kurutunca biraz kendimi iyi hisediyordum ama 1 ay sürdü acısı hiç iyleşmicek sanmıştım
annesininbiriciki Elo8 krem vermedi mi doktor git gide rahatlatıyor olması lazımdı 1 hafta da geçmiş yani bende 1 ay devam etti ama öyle çok dayanilmayack bi acı değildi oturmakta zorlandım 1 hafta fln o kadar
Rkye16 Elo8 canım benim 1. Haftamda baya geçti sütünü sür ben öyle yaptım. İkinci hafta bitmeye yakın tamamen geçer. Kaç dikiş acaba biliyormusun ben bilmiyorum ama benim içerde de bir iki tane vardı kızım damarımı yırtmıştı..
Elo8 Asel_annesi bende sezeryan olmuş gibiyim valla kımıldayınca bıçak kesiyor gibi oluyo bebekle bile ilgilenemiyorum :(( zar zor emziriyorım
S2022 Elo8 bendede vardı ama acı değil batmaydı,ilk hafta biraz zorladı,2.hafta biraz daha rahattım ama üstüne oturamıyordum zorluyordu,doktorum bana krem felan vermedi,batikonla wc ye çıktıktan sonra sil dedi etrafında idrar kalmaması için
Rkye16 Ronron çok az peçeteye silince sürüntü gibi kan geldı anlamamdm neden kuruluk çoktu bide kastım kendimi acıycak dıye
Hayalim51 Elo8 benimki 6 sene önce olmuştu aynı durumdaydım ne otura bildim ne yara bildim sonradan annanem kantaron yağı getirmişti 1 haftada Iyleştiydim kullanmaya başlayınca
annesininbiriciki Elo8 krem hem yumusatip iyilestiriyordu da bence gidip doktora görünürken siz bi krem isteyin bende krem çok iyi gelmişti
Merveliz957 Elo8 madecassol krem vermişti doktor bana 2 ay 8 gün oldu doğum yapalı benim çok dikiş agrim olmamıştı ama gene de doktor önce batikonla temizle dikişin daha sonra madecassol ve anestol karıştırıp sür demişti istersen bir doktora danış