Gnconr Bebegım egzeması için doktor hipokort başladı kortızonlu krem. Kullanan varmı etkili oldumu yan etkisi oldumu
Elif26__ Gnconr bebegım ıcın kullandım bızde faydası olmadı başka bır kortizonlu krem verıldı onu kullanıyoruz bır hafta arayla daha ıyı geldı
Sedasss Gnconr merhaba bebeğim 5 günlükken kullandım 5 gün kullanıp 15 gün kullanmayacaksın demişti doktorumuz. Eczanede bu şekilde kullanıldığını belirtti. Bebeğimin yüzünde sivilce tarzı şeyler vardı onun için kullandık yan etki olmadı aksine bizde faydası oldu kremim
Minel-inannesi Gnconr kizimin 4.ay civarindayken boyun altinda alerji nedeniyle kizarikliklar, yanaginda da egzaman vardi. 4gunluk duzenli duzenli kullanim sonucu hicbisiyi kalmadı şükür. Bi yan etkisinide görmedim
momylerce Gnconr maksimum 5 gün kullanılır , kortizon miktarı çok düşük korkmayın. Ama 5 günü geçmesin. Alerjik bir durum olabilir eğer geçmiyorsa, bol bol nemlendirin. Kortizonlu kremler asla çözüm değildir , egzemanın çözümü bulunmalı.
_YanakReisinAnnesii Gnconr kullandıktan sonra hemen geçiren bırakınca oğlumu alev alev egzamalandıran eski halinden daha kötü yapan o muhteşem krem 😬😂