Mine9494 Cocolingo haklısınız bende asla vermek istemem ama test 40 dk sürüyor ve kesinlikle derin uykuda olması gerekiyor. Uyandigi an test iptal oluyor. Keşke vermesem..
Mlk026 Canım bera testi ilk bizdende istenmişti belli bir saat uykusuz kalması vs gerekiyor diye biliyorum. sonra dr gerek görmedi 6 aya kadar süresi var biraz daha beklesen olmaz mı acaba şu an çok küçük uyku düzeni yoktur çünkü
Mine9494 Mlk026 maalesef 6. Aya kadar çoktan teşhis edilmesi gerekiyor dedi doktor. Belki de ameliyat olması gerekecek henüz belli değil sonuç 😔 erken teşhis çok önemli dediler
mrvdg11 Mine9494 bir de randevusu öğleden sonraydi biraz daha kolay oldu gece uykusu daha ağır oluyo sabah randevusu sizi zorlayabilir
Mine9494 mrvdg11 bende 1 aylık bebeğimin yüzünü suyla siliyordum bazen altını açıyordum. Yol 1 saat arabada asla uyandıramıyordum. 10 dk uyku resmen yetiyordu 😔 hiç ayakta sallamaya da baslamadim küçük oldugu icin.. çok çaresizim napacagim bilmiyorum
Umutla gulsum11 kesinlikle gülsüm hanım zaten ilaç değil ayrıca çocuğu bayiltmiyor :) bebeğe hastalinca bile ilaç veremeyen bir doktorumuz var çok titiz biridr arkadaşlarımda verdi hiçbir sorun olmadı bitki sonuçta Allah yardımcimiz olsun inşallah 🙏🌸
Mine9494 gulsum11 önerilere de açığım valla onu icirme böyle yap uyuyor desinler öyle yapayım ama yok ki çözüm
mrvdg11 Mine9494 üstte kalmış sanırım biz öğleden sonra yaptırmıştık gece uykusu daha ağır sonuçta sabah randevusu zorlardi zaten.gündüz biraz daha kolay olmuştu uyutmamak imkanınız varsa o şekilde yapabilirsiniz randevunuz kaçta bilmiyorum ama. Ek birsey yapmamıştım ben başka ama umarım çare bulursunuz çok çok geçmiş olsun
Mine9494 mrvdg11 teşekkür ederim bu testte uyumazsa bidahakini mutlaka öğlene alıp deneyecegim sağ olun. 🙏🏻🌸
PatronBebek Mine9494 8 aylıktı. Ama 4 5 aylıkken falan da vereceklerdi. Randevu bulamadık geç kaldık biraz
Mine9494 PatronBebek benim bebeğim 1 buçuk aylıktı ilk testte. Kalp ritmini bozar diye ilaç veremem dedi doktorumuz. Bidahaki test 3 aylık sanırım yine vermez
Nilunas Mine9494 kızım 5 6 aylıkken işitme testine götürdük bırazcık uykusuz bıraktım testten hemen öncede memede uyurken öyle test yapabildiler o da 1 kulak.4 kere gittik hastaneye hep uyandı olmadı bir türlü. Baybay damlayı şuan kullanıyorum ara sıra 1 çay kaşığı kadar kızım 19 aylık
Yigitefeannesi Umutla Üzgünüm ama kesinlikle bitkisel içerik değil detaylı bir araştırma yapın isterseniz içerik inceleme sayfaları var biyologların yönettiği ordan da detaylı bilgi edinebilirsiniz 🌹