Baharasya55 Merhabalar benimde eşim sabah Adıyaman’da teslim oldu birliğe Akpınar ilçesi çıkmış ama maaşı aynı batı maaşıymış fark yokmuş bi bilginiz var mı acaba
pogacayanakk Baharasya55 hayır batı maaşı almayacaklar. Benim eşim Samsun’da 19.300 alıyordu Adıyaman’da olan bir arkadaşı 23-24 bin arası alıyorum demiş eşimin birliğinde ise 25.000 alırsınız denmiş
Anr5155 Baharasya55 daha yeni 5.bölge olduğu için maaşlarda değişim olacak mı belli değilmiş büyük bir ihtimal doğu maaşı verecekler bundan önce batı maaşlarıyla aynıymış sadece fazlalık olarak yemek parası alıyorlarmış
Baharasya55 Anr5155 biz aslen samsunluyuz Kayseri’de görev yapıyordu eşim evimizde oradaydı Samsun merkezdeyiz kalkancı da
pogacayanakk Anr5155 aa ciddi misiniz bizde bafradaydık, bir kaç gün önce ayrıldık ordan. Sizinki merkez karakol mu ilçe jandarma mıydı
pogacayanakk Anr5155 anladım. İlçe jandarmada bir tek evli olarak deprem bölgesine giden eşim vardı bilmediğimiz biri daha mı var diye merak ettim
Tahaaaa Aile götürülecek ev kalmadı ki aile goturulsun benim eşim de jandarma bende yeni doğum yaptım ailemde kalıyorum eşim maraşta
Birbebetoannesi Minzilikuymak61 nasıl bu kadar hızlı tayininiz çıktı acaba, eşimde jandarma Adıyaman merkez görev yapıyor. Biz bu yıl tayin istedik. Pek bir şey kalmamış Adıyaman’da, depremzede iznine geldi bizi götürmedi bile öyle söyliyim size.
Minzilikuymak61 Birbebetoannesi bizim bekliyorduk zaten ama tercih yapicaktik 5 gunde birlige teslim olun dediler