gurbetcimami Flamingom valla sözlediğiniz hiç biri kullanmuyor hiç boyamadım da fön çok nadir kullanırım şampuanla yıka geç okadar yazdıklarınızı dikkate alacağım 😁
canparelerim gurbetcimami merak etmeyin dediğim gibi geri hepsi geliyor🥰 biraz sinir bozucu bir durum ama yaşayan biri olarak geçiçi bir dönem oldugunu bilin istedim😊 en kısa zamanda geri toparlarsınız umarım❤️🌸
-_-hUysUzvetatlikadin gurbetcimami benim emzirme bittikten bir kaç ay sonra saçımı kestirmiştim sonra kendiliğinden çıkmaya başladı
Asafsbn gurbetcimami saçlarım belimin altındaydı kaç sene uzattım kıyıp kestirmedim ama doğumdan sonra o saçlarım taranmaz oldu düğüm düğüm oluyordu gittim küt kestirdim 6 ay sonunda tamamen durdu dökülme çok şükür 🌸
gurbetcimami Asafsbn eskiden bende kıyamazdım ama şimdi uzadı mı hemen kesiyorum bıkmışm uzun saçtan 😂
Mercosey gurbetcimami regl olunca düzeliyor diyorlardı inanmıyordum düzeliyormuş gerçekten 😂😂 bir anda kesildi tutam tutam dökülürdü benim de
halamidagakaldirmislar gurbetcimami saç yağı ama kendisi müthiştir saç ile ilgili ne beklentin varsa hepsini karşılar 😌