[silindi] Sleepy natural kullanıyoruz ama içindeki lastikler bebeğimin poposunda aşırı derecede iz bırakıyor büyük bez kullanmama rağmen bu da canımı sıkıyor. İz bırakmayan bez önerisi var mi? Sizler hangi markaları kullanıyorsunuz?
Teomom1 [silindi] migrosun bezi olan minies kullanıyorum ve aşırı memnunum. Sleepy kullanıyordum ve çok sızdırıyordu. Bu bezden hiçbir sorun yaşamıyorum. Öneririm.
Boncuk1421_ Teomom1 bende minies kullanıyorum primadan geçtim doğduğundan beri kullanıyordum. Ya kızımın çişi çoğaldı ya da bezin kalitesi değişti .daha çok bez değiştirmeye başladım minies denedim çok memnunum bende tanesi 1.80 e geliyor 100 lü paket alıyorum baya gidiyor bende tavsiye ederim
Deniz-2022 Teomom1 kalıpları nasıl acaba. Bebeğiniz kaç kilo kaç numara alıyorsunuz? Öğrenebilir miyim?
Mayisadaninannesi BilgeliHayat ben sleepy natural veya sleepy ecelojiq kullanıyordum memnundum aslıhda ama eşim indirimde bebem natural görmüş deneyelim diye almış. İki üç seferdir bebem natural takıyorum problem yok gibi. Ellediğim kadarıyla bezin dokusu da hoşuma gitti. Poşet gibi değil de pamuk gibi daha çok. Şimdilik memnunum , memnuniyet görmem güzel oldu benim de.😊 Üstelik fiyatı aşırı uygun.
BilgeliHayat Mayisadaninannesi evet bende fiyat uygun diye denemek istedim, çünkü 1 paket 2 numara 42’li bez bize 4 gün yetiyor. Pişikte yapmadı.
Umay_bebek1 [silindi] iz yapmayan bez yok bence çocuklar sürekli popo üzerinde oldukları için bence normal
Busbus34 [silindi] slepy kullanıordum şuan kızım 1 bucuk yaşında aşırı sızdırma yaptı bimin bezini denedim çok rahat çokda iyi
Sedaybar Sleepy kullandim cisi sizdirdi molfix kullandim kaka sirtina kadar cikiyordu primaya gectim mecburen evet pahali ama digerlerini daha sık degistirmek zorunda kaldigim ve kirli kiyafetlerle ugrastigim icin ayni hesaba geliyor kesinlikle prima
Meliha97 Lastik izleri her bezde oluyor bence numarasını yükseltip, çokta popişinin üstünde oturmasa geçer diye düşünüyorum.😊
BE2020 MOLFİX bantlı bez kullanıyorum 28 aylık oğlum çok memnunum gece ve gündüz hiçbir şekilde sızdırma yapmıyor
YaseminAren [silindi] paddlers pure kullanıyorum cok cok memnunum baby turco a101 sofıa ve prıma premuım care kullandım paddlers heosıne fark attı